Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сметка" - страница 29
Отделните хора са свързани помежду си само с едно - идеи. Идеите се менят, разпространявайки се сред хората, и в крайна сметка променят човечеството също така, както човечеството ги променя.
Бърнард Бекет
Ако конфликтът е с размерите на Израел, тогава дългите и трудни преговори в крайна сметка могат да разрешат проблема. Но ако конфликтът е за съществуването на Израел, тогава сериозни преговори са невъзможни.
Бърнард Луис
Оздравяването не е единствената цел. Още по-важно е да се научим да живеем без страх, да бъдем в мир с живота и в крайна сметка смъртта.
Бърни С. Сийгъл
Писателят в крайна сметка не е книгите си, а неговият мит. И този мит е в запазен от другите.
В. С. Найпол
За мен миналото е минало. То влиза в сметката само в качеството на придобит опит.
Валерий Лобановский
Тората не е просто колекция от забрани, строги структури и скучни спазвания. По-скоро това е разказ за благословиите и обещанията на Бог, първоначално предложени на един човек и семейство, но чрез които в крайна сметка ще бъде благословен целият свят.
Валтер Кайзер
Емоциите трябва да се наблюдават с откъсване и след това да им се даде възможност да се разсеят. Когато емоциите се потискат, това може да причини смущения в ума и в крайна сметка в телесните функции.
Васант Лад
Вече ми е писнало от думите. Думи, вечно само думи! Всички тези жалки глупости! Пееш ми за любовта тук, но ти самият знаеш много добре, че в крайна сметка всичко се свежда до леглото.
Веркор
В крайна сметка град без книжарница е град без сърце.
Вероника Хенри
Новата любов никога не плаща стари сметки.
Виктория Платова
В крайна сметка фактът, че човек веднъж е станал жертва, не означава, че никога няма да стане престъпник.
Виктория Фокс
Харесват ми хора, които не си дават сметка за това, което не е по силите им да направят - и за това на тях всичко им се получава.
Винт Сърф
В крайна сметка странно създание е човек - свиква с всичко, дори с опасностите.
Владимир Василев
И така в крайна сметка се оказва: някои умират, а вторите търгуват с чудеса, които са получили от мъртвите...
Владимир Василев
Да, ние сме зависи от всичко, от времето и собствените си гени и завършва с последните събития на някое друго място в Югоизточна Азия. Но сумата на вътрешните сили на човека в крайна сметка е равна на на сумата на силите, действащи отвън. Ако беше различно, човечеството отдавна би престанало да съществува.
Владимир Леви
Ако съсредоточите цялата си емоционална страст върху децата си и пренебрегнете връзката, която е създала това семейство... в крайна сметка нещата могат да се объркат наистина, наистина много.
Айлет Уолдман
За мен е изключително важно моите деца да не влагат нищо в телата си, което не са тествали първо - така в крайна сметка умирате.
Айлет Уолдман
Нашите хора се раждат малки, след това растат и растат големи, понякога дори много, много големи, като баскетболисти. Те живеят, живеят, после в крайна сметка отново стават малко по-малки на ръст. Тук идва смъртта. И те няма.
Аксел Хаке
Учените завинаги ще трябва да живеят с факта, че продуктът им в крайна сметка е безличен.
Алан Лайтман
Да искаш винаги е по-ценно от това да бъдеш обичан... да искаш движения и да спираш светове. Позволете им да ви обичат, ако не искате, това в крайна сметка ви прави летаргични.
Алберт Еспиноса
Имам приятелка учителка, която се изнервя, когато има 200 долара в нейната банкова сметка. Но поне знае, че след седмица ще получи друга заплата.
Габи Хофман
Човек има право да бъде глупав за своя сметка, но не и от името на другите.
Габриел Шевалие
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
41
Следваща