Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сметка" - страница 28
В крайна сметка се разболях от хора, включително и аз, които не се опитваха да постигнат нищо в живота, които правеха само това, което бяха длъжни, а не това, което можеха. Те ме заразиха с тази самота, която идва в края на всеки пропилян ден. Знаех, че съм способен на повече.
Арън Ралстън
В крайна сметка мисля, че хората предпочитат доброто да спечели, вместо лошото.
Аун Сан Су Чи
Миналото винаги е налице. За да живеем като себе си, трябва по всяко време да уреждаме сметки и да се примиряваме с него.
Ахмед Хамди Танпънар
Да се чувствате проспериращи означава да плащате сметките си за комунални услуги навреме и с усмивка на лицето. Просперитет означава не само да даваш на бездомника, но и да имаш усмивка на лицето си, когато го правиш. Просперитет също означава да купувате пресни продукти с усмивка на лицето си, вместо да купувате еднодневен хляб или да се пазарите презрели плодове с намръщено лице. Нещо повече, да бъдеш проспериращ означава да даваш щедър бакшиш с усмивка на лицето си, когато сервитьорът ти е дал страхотно обслужване, вместо да се опитваш да го задушиш само с процент или по-лошо, без никакъв бакшиш.
Ърни Зелински
Лошото в любовта е, че в крайна сметка тя кара хората да плащат за удоволствието, което тя доставя.
Ахмед Хамди Танпънар
Болестта е резултат от дисбаланс. Дисбалансът е резултат от забравянето кой си. Забравяйки кой си, ти създава мисли и действия, които водят до нездравословен начин на живот и в крайна сметка до болест... По този начин болестта може да се разбере като урок, който си си дал, за да ти помогне да запомниш кой си.
Барбара Ан Бренън
Всички страдания са причинени от илюзията за отделеност, която поражда страх и омраза към себе си, което в крайна сметка причинява заболяване. Вие сте господар на живота си. Можете да направите много повече, отколкото сте предполагали, че можете, включително да се излекувате от "неизлечима болест".
Барбара Ан Бренън
В крайна сметка хапчетата за хомеопатия са празни малки хапчета за захар, които изглежда действат и затова въплъщават [..] как можем да бъдем подведени да мислим, че всяка намеса е по-ефективна, отколкото е в действителност.
Бен Голдейкър
Цялата ни история е едно солидно доказателство, че човечеството не заслужава мозъка, който му е даден от природата. Ние сме гнило, безнадеждно племе и в крайна сметка има смисъл само да намерите най-доброто парче за себе си.
Бен Елтън
Не можете да научите талант, но можете да научите хората как да четат усилено и да имитират ходовете на писателите на рок звезди, така че в крайна сметка да натрупат набор от умения.
Бенджамин Пърси
Сърцето ще покаже верния път. В крайна сметка сърцето е компасът на нашия живот.
Адриан Махо
- Няма значение къде те отвеждат пътуванията ти, какви приключения срещащ по пътя си - винаги оставай вярна на себе си. Сърцето ще покаже верния път. В крайна сметка сърцето е компасът на нашия живот. Слушай го, Герда, и със сигурност ще намериш това, което търсиш.
Адриан Махо
В крайна сметка винаги управляващите класове, буржоазни със сигурност, но преди всичко аристократични, дълго оплакват империите и скръбта им винаги има сценично качество.
Бенедикт Андерсън
Мисля, че в крайна сметка нещата се оформят по начина, по който би трябвало, дори и да не винаги е най-удобният, лек начин.
Бет Харбисън
И най-тревожното, не би ме изненадало, ако Путин в крайна сметка започне голям военен конфликт със Запада, за да спаси собствената си кожа като държавен глава в Русия.
Бил Браудър
30-те години ни дадоха ясен урок: Агресивното поведение, ако му бъде позволено да расте неконтролирано и неоспорено, в крайна сметка води до война. Тази нация се противопоставя на войната. Ние също сме верни на думата си. Следователно нашата непоколебима цел трябва да бъде да предотвратим използването на тези ракети срещу тази или която и да е друга държава и да осигурим тяхното изтегляне или елиминиране от Западното полукълбо.
Бил О'Райли
Бог доведе Исус до кръст, а не корона и въпреки това този кръст в крайна сметка се оказа врата към свободата и опрощението за всеки грешник.
Бил Хайбълс
Умът ни, подобно на иглата в този компас, може да се фокусира върху различни обекти през целия ден. Но в крайна сметка, когато останат сами да се уредят, те ще се съсредоточат върху обектите на нашата най-голяма привързаност.
Бил Хайбълс
Няма да кажа, че съм агностик, тъй като агностицизмът поддържа, че човек не може да знае ... но аз не съм против идеята за някаква интелигентност или някаква организираща сила, която създава първоначалните условия на Вселената в такава начин, който в крайна сметка генерира звезди, планети и живот.
Бъръс Фредерик Скинър
Кратък списък с най-опасните и фатални болести беше здраво закрепен в главата на дядо ми, дядо не позволи този списък да се разширява за сметка на някакви любителски глупости.
Бора Чосич
Добрите идеи остават при вас, докато в крайна сметка не напишете историята.
Брайън Кийн
В крайна сметка, стига да знаете, защо да правите, когато можете да вземете?
Брандън Мъл
Предишна
1
...
27
28
(Текуща)
29
...
41
Следваща