Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сметка" - страница 25
...вашата история е не по-малко важна за вашето оцеляване от способността ви да дишате. В крайна сметка можете само да определите дали да наситете спомените си с болка или с перспектива. Забравянето не е опция. Сега ви казвам истината: болката не беше Божият план за този живот. Това е реалност, но не е част от плана.
Тед Декър
Страданието е оксиморон. Има неизмерим мир и удовлетворение в страданието за Христос. Сякаш сте търсили безкрайно целта си в живота и сега сте я намерили на най-неочакваното място: в смъртта на плътта ви. Това със сигурност е момент, който си струва да се смеете и танцувате. И в крайна сметка това изобщо не е страдание. Апостол Павел препоръчва да намираме радост в него. Беше ли ядосан?
Тед Декър
Тя имаше известни затруднения да събере точно защо заслужава да бъде на това място, но не беше достатъчно глупава, за да отрече, че в крайна сметка животът е жесток и не обръща внимание на това, което е справедливо.
Тед Декър
Винаги съм считала, че ако не се харесвам на някого, каквато съм аз, то в крайна сметка, аз да си остана каквато съм.
Тейлър Момсен
Помагайки ви да откриете дълбок източник на знания и мъдрост, практиката на медитация може да ви доведе до чувството за връзка, завършеност и изпълненост, за което копнеете. В крайна сметка това може да ви помогне да стигнете до по-дълбокото чувство за мир и щастие, което идва само от свързването с вашата по-дълбока същност.
Тензин Уангял Римпоче
Животът продължава за сметка на смъртта.
Тери Бисон
Ако наистина не знаете към какво се стремите, има вероятност да не бъдете наранени, когато в крайна сметка рухнете на земята.
Тери Гилиъм
Успешните революции са тези, които в крайна сметка заличават всички следи от себе си.
Тери Игълтън
Една от големите промени в основата на Web 2.0 е преходът от създаването на софтуерни артефакти, за което беше революцията на компютъра, към създаването на софтуерни услуги. Това са услуги, които в крайна сметка, ако са успешни, ще изискват умения за работа, мащаб и други подобни.
Тим О'Райли
Докато готовността на древните гърци да пожертват живота си за слава предизвиква сълзи в очите ми, в крайна сметка не мога да одобря избора на Ахил.
Тим О'Райли
Но в крайна сметка на това се основава силата на вярата в Белия Христос: тази вяра подхожда на деспоти, които потискат човешката независимост.
Тим Северин
За живота има много повече от това, което се измерва в сметките. Дори икономистите знаят това.
Тим Харфорд
В крайна сметка свободата е изключително относително и субективно нещо.
Тимъти Зан
Ако някога сте вярвали, че накрая винаги всичко се получава добре, можете да бъдете убедени, че в крайна сметка нищо не се получава добре. Ако някога не сте правили нищо, защото сте смятали, че напредъкът е неизбежен, тогава можете да продължите да правите нищо, защото смятате, че времето се движи в повтарящи се цикли.
Тимъти Снайдър
В крайна сметка да изглеждаш готино е най-добрият лек за депресия!
Тиш Джет
За финансови услуги: * Би ли било добре сметките ви да се изплащат по-бързо? * Би ли било добре, ако плащанията ви са по-малко? * Ще бъде ли добре, ако застраховката ви е достъпна? * Ще бъде ли добре, ако можете да спестите за бъдещето с една малка промяна? * Би ли било добре, ако плащате по-малко данъци?
Том "Големия Ал" Шрайтер
Чакам да мине времето, защото така сме предопределени. И в крайна сметка, стари, болни, със смърт до себе си, откриваме, че вече не можем да спрем времето. Колко бавно минават дните и колко бързо минават годините!
Антон Холбан
Не си губете времето с хора, които в крайна сметка ще ви унищожат, а вместо това се концентрирайте върху онези, които ще оценят вашата отговорност към тях и по същия начин ще се чувстват отговорни към вас.
Антон Шандор Ла Вей
Хората, които искат да ви манипулират, няма да посочват вашите слабости. В крайна сметка те ще ги използват за собствените си цели.
Томас Ериксон
В крайна сметка, честен човек не може да гледа спокойно как обиждат друг честен човек; от този, който е нечестен и страхлив, няма да видите рицарска любезност и любезност, защото страхливецът не знае милост.
Томас Малори
Но прекарахме почти цялото си свободно време заедно - когато не бяхме в училище - и се оказва, че с кого прекарваш времето в крайна сметка има значение повече от това, което правиш с това време.
Томи Ориндж
Дори майка ми в крайна сметка забеляза, че имам тъмни кръгове под очите. Тя каза, че трябва да се опитам да не нося нищо натоварващо в леглото с мен. Разбира се, това би било хубаво, но как бих могъл да обясня на жена си, че сега трябва да спи на дивана?
Томи Яуд
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
41
Следваща