Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сметка" - страница 13
Доверявам се на онлайн банкирането. Знаеш ли защо? Защото, ако някой проникне в акаунта ми и измами компанията ми за кредитна карта или онлайн банковата ми сметка, познайте кой поема загубата? Банката, не аз.
Кевин Митник
Бързината и гъвкавостта на здравия ум, вярата или надеждата, че нещата в крайна сметка ще се подредят - това са ресурсите, изгубени за човек, когато мозъкът е болен.
Кей Редфийлд Джеймисън
Превъзходството на мъжете в крайна сметка е основано не на физическа сила, а на мълчаливо съгласие на обществото със система от ценности, съвсем не биологически по своята природа..
Кейт Милет
За мен парите не означават нищо. Аз съм изкарал много пари, но предпочитам да се наслаждавам на живота, а не да се замислям за сметката си в банката. Аз живея просто. Всички знаят, че главното е здравето.
Киану Рийвс
Работата е способна да достави много по-голямо удоволствие, от парите. Парите в крайна сметка се превръщат в символ на независимост.
Коко Габриел Шанел
В крайна сметка, когато светът гледа към Америка, те гледат към нас, защото ние сме най-успешният политически и икономически експеримент в човешката история.
Кондолиза Райс
Единственото нещо, което се е променило, до сега, от както станах известен е сметката в банката, нищо друго.
Крис Евънс
В крайна сметка ракът се превръща в още едно досадно нещо, с което се справяте, знаете, като целулита.
Крис Кар
В крайна сметка издръжливостта е единствената причина да съществуваме. Ние мислим за себе си като за най-смъртоносните животни в природата, но истината е, че голият човек е най-големият слабак в дивата природа. Нямаме зъби, нокти, сила и скорост.
Кристофър Макдугъл
След всеки голям конфликт - Първата световна война, Втората световна война, Корея, Виетнам, падането на Съветския съюз - това, което се случи, беше, че в крайна сметка унищожихме силата, до голяма степен като направихме дълбоки съкращения.
Леон Панета
Кой освен лудите би избрал да продължи да живее? В крайна сметка не сме ли просто малко луди?
Либа Брей
Дайте на едно момче – ВСЯКО момче – достатъчно време и то в крайна сметка ЩЕ си дръпне носа!
Линкълн Пърс
Няма сила, която да сложи край на стремежа на човека към свобода и в крайна сметка Китай ще се превърне в държава, управлявана от закона, в която правата на човека царят върховно.
Лиу Сяобо
В крайна сметка измислицата е занаятът да се казва истината чрез лъжи.
Лорън Гроф
Покерът е микрокосмос от всичко, на което се възхищаваме и презираме капитализма и демокрацията. Тя може да бъде грубо обработена или излъскана, топла или студена, милосърдна и грижовна, или твърда и безлична, непостоянна и неуловима, но в крайна сметка е честна, правилна и справедлива.
Лу Кригер
Интернет в крайна сметка е свързан с иновации и интеграция, но вие не получавате иновациите, освен ако не интегрирате уеб технологията в процесите, чрез които управлявате вашия бизнес.
Луис В. Герстнер
Тайната, която в крайна сметка не е толкова тайна, е, че хората, които обичаме, живеят в сърцата ни, в ритъма на кръвта ни.
М. Дж. Роуз
Успешният брак плаща всички сметки.
Мадам дьо Севинье
Влез в историята, но за собствена сметка!
Веслав Брудзински
Основните теми в тази книга са предателството, обирджийството и хомосексуализмът. Те са свързани помежду си в една, но не винаги очевидна нишка; в крайна сметка ми се струва, че осъзнавам някакъв кръвообмен межу моето влечение към предателството и обирджийството и моите страсти.
Жан Жене
Не съм роб на общественото мнение, но и не обичам злословия за моя сметка.
Хайнрих Маркс
Осъзнах, че ако не играя сложни образи, започвам да се отегчавам, ставам мързелива и в крайна сметка всичко излиза боклук.
Сиена Милър
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
41
Следваща