Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сметка" - страница 11
В крайна сметка това бях само аз със своята нещастна болка и оскъдни чувства.
Честър Бенингтън
Ако решите просто да се оставите по течението, ще се озовете там, където тече течението, което обикновено е надолу, което често води до голяма купчина утайка и живот пълен с нещастие. В крайна сметка ще направите това, което правят всички останали.
Шон Кови
Само много малък процент от творческото мислене в крайна сметка се свързва с по-широка аудитория и дори тогава всеки успех е доста непредсказуем.
Шон Тан
Всеки мъж в крайна сметка избира момичето, който вярва в него повече, отколкото той сам на себе си.
Ащън Къчър
Икономиката не работи добре, когато малцина процъфтяват за сметка на нарастващата средна класа.
Барак Обама
Ако се съсредоточите върху рисковете, те ще се размножават в ума ви и в крайна сметка ще ви парализират. Вместо това искайте да се съсредоточите върху задачата върху това, което трябва да се направи.
Бари Айслър
Можех да срещна ужасни хора и в крайна сметка да видя света през техните очи, да видя техните слабости, техните нужди.
В. С. Найпол
В крайна сметка конфликтът с исляма е съществувал през цялата европейска история.
Валтер Каспер
Не се страхувай от своя песимизъм. Ти ще видиш, че в крайна сметка си бил оптимист.
Веслав Брудзински
Във всеки съюз се приемат роли, някои традиционни, други не. Съпругът ми плащаше сметките си, аз се обаждах на собствения си майстор. Но докато браковете напредват, вие се отказвате от областите на вашата собствена компетентност, често дори без да знаете.
Айлет Уолдман
В крайна сметка краят на живота има значение само за приятели, семейство и други хора, които преди сте познавали. За всички останали това е просто още един край.
Габриел Зевин
В крайна сметка стигаме до точката, в която започваме да осъзнаваме, че няма да намерим покой, доволство, щастие, сила, безстрашие - всички неща, които в сърцето си бихме искали да имаме - извън нас.
Гай Финли
В крайна сметка не може да има пълно изцеление, докато не възстановим първоначалното си доверие в живота.
Георг Фойерщайн
Толкова много заплитания в живота в крайна сметка са безнадеждни, че нямаме подходящ меч освен смях.
Гордън Олпорт
Бях неуспешен актьор, но все пак исках да се покажа, така че в крайна сметка направих комедия на живо.
Греъм Нортън
Моето лично, метафизично убеждение е Веданта, което означава, че в крайна сметка има единствено съзнание. Това е като хиндуистка метафизика, че всъщност всички ние сме като герои в пиеса, която съзнанието поставя, за да открие собствените си творчески способности.
Даниел Пинчбек
Понякога една технология е толкова вдъхновяваща, че въображението бяга с нея - често далеч, далеч от реалността. Роботите са такива. В началото на роботиката бяха дадени много големи и в крайна сметка неизпълнени обещания, базирани на предварителни успехи.
Даниел Х. Уилсън
Не можете да играете ролята на жертва през целия си живот, без да станете такава в крайна сметка.
Данило Киш
Социалните медии са овластяване на индивида за сметка на системата.
Дейвид Амърленд
През целия си живот ние непрекъснато регенерираме нови мозъчни клетки в хипокампуса, процес, наречен неврогенеза. В хипокампуса непрекъснато се раждат нови стволови клетки, които в крайна сметка се диференцират в напълно функционални неврони.
Дейвид Пърлмътър
В крайна сметка: Ако хората не ОБИЧАТ работата ни, няма да можем да продадем това, което направим.
Джак Уайт
И в крайна сметка, мисля, че всички ние просто се опитваме да оцелеем, нали?
Джанис Лий
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
41
Следваща