Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Око" - страница 8
Знам какво е да печелиш неща. Имате нужда от определен тип играч с решимост да печелите. Виждаш го в очите.
Рууд Гулит
Имах само една радост, зеницата на окото на моето удоволствие, да проповядвам Христос, моя Господ.
Самюел Ръдърфорд
Това, че на човек му липсва използване на очите, не означава, че му липсва визия.
Стиви Уондър
Събуждайки се тази сутрин, се усмихвам. Двадесет и четири чисто нови часа са пред мен. Заклевам се да живея пълноценно във всеки момент и да гледам на всички същества с очи на състрадание.
Тик Нят Хан
Тези, които са без състрадание, не могат да видят това, което се вижда с очите на състраданието.
Тик Нят Хан
Наркотиците - това са очила, които си слага слабият човек, боящ се да гледа в очите жизнените трудности. Аз пропагандирам силата, а не слабоста.
Тил Линдеман
Границата, която ни отделя от миналото, прилича на тайна врата, скрита от чуждите очи.
Тилда Суинтън
Отвори очите си и виж каквото можеш с тях преди да се затворят завинаги.
Антъни Доер
Има само един вид живопис - тази живопис, която дарява на очите вид на съвършенство, красота и безупречен емайл.
Уилям Адолф Бугеро
Свикнете да гледате първо на ужасните последици от провала; тогава насочете окото си към славната награда, която е пред вас; и когато силите ви започнат да намаляват и духът ви е почти изтощен, позволете на оживяващата гледка да разпали отново решимостта ви и да извика с подновена сила отслабващите енергии на душата ви.
Уилям Уилбърфорс
Това, което виждаме очите ни, може да бъде текстът на живота, но нечиите медитации върху текста и разкритията на тези медитации са не по-малко част от структурата на реалността.
Уолъс Стивънс
Нормалното е в очите на гледащия.
Упи Голдбърг
Републиканският национален комитет ме нае и те ме наеха, защото искаха някой, който може да гледа членовете право в очите и да им казва истината.
Франк Лунц
Величайшия подвиг в дружбата не е в това, да показваме на другите своите недостатъци, а в това, да отворим им очите за собствените.
Франсоа дьо Ларошфуко
Искам той да види цветята в очите ми и да чуе песните в ръцете ми.
Франческа Лия Блок
Хората казват, че очите са прозорци към душата.
Халед Хосейни
Това, което очите виждат и ушите чуват, умът вярва.
Хари Худини
Твоят любим те нарича с чуждо име. Очите му се задържат твърде дълго върху най-добрия ти приятел. Той разказва с вълнение за момиче на работа. И огънят пламва. Ревността - тази отвратителна комбинация от притежание, подозрение, ярост и унижение - може да завладее ума ви и да застраши самата ви същност, докато съзерцавате своя съперник.
Хелън Фишер
Удоволствието само по себе си е подход към здравия разум. Удоволствието е да отворим очите си за реалността на ситуацията, вместо да заставаме на тази или онази гледна точка.
Чогям Трунгпа
Дяволски обичам да слушам лъжи, гледайки в очите... Особено когато зная истината...
Адриано Челентано
Бебешките кърпички са чудесни за всичко! За изтриване на дупетата на бебетата, като средство за премахване на грим за очи, за избърсване на плота, за почистване на ръцете ми на летището, точно всичко.
Бетани Франкел
Времето може да ви изиграе всякакви трикове. С мигане на око бебетата се появяват във колички, ковчезите изчезват в земята, войните се печелят и губят, а децата се превръщат като пеперуди във възрастни.
Брайън Селзник
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
41
Следваща