Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Око" - страница 7
Жените използват парфюмерията, понеже е по-лесно да се излъже носа, от очите.
Жана Моро
Желанието на Израел да си сътрудничи тясно със САЩ за защита на американските интереси в региона промени нейния имидж в очите на много официални лица във Вашингтон.
Ицхак Рабин
Най-трудно е да се види това, което е пред очите ви.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Когато виждаме света през очите на любовта, тя ни разкрива най-добрите му страни.
Карлос Кастанеда
Докато работиш, не е нужно да гледате живота в очите.
Карлос Руис Сафон
Не четете на глас между редовете, а това което получавате между очите!
Константин Мелихан
Жените харесват скромни мъже, които се набиват на очи.
Аркадий Давидович
Дръжте си очите добре отворени, преди да се ожените и полузатворени, след като се ожените.
Бенджамин Франклин
Можеш да си затвориш очите за нещата, които не искаш да виждаш, но не можеш да си затвориш сърцето за нещата, които не искаш да чувстваш...
Джони Деп
За красиви очи търси доброто в другите; за красиви устни изричай само мили думи; а за хубава стойка, върви с мисълта, че никога не си сама.
Одри Хепбърн
Признаваме грешките си, за да поправим чрез искреността си щетите, които те ни нанасят в очите на хората.
Франсоа дьо Ларошфуко
Не позволявайте на навика, роден от опит, да ви принуди да вървите по този път, насочвайки безцелно око и кънтящо ухо и език; но съдете по разума за много оспорваното доказателство, което изказах.
Парменид
Киното дава на човек ново чувство. Той може да слуша с очите. Времето на изображенията е дошло!
Абел Ганс
Ние мислим за очите си като за видеокамери, а за мозъка си като за празни касети, които да бъдат пълни със сензорни входове.
Майкъл Шърмър
Книгите трябва да се пишат от читателя. Най-добрият читател чете със затворени очи.
Марина Цветаева
Ако искаш да ме убиеш, презирай ме, мрази ме и живееш по грозен начин... Бягай и се вкопчи в живота и тогава някой ден, когато имаш същите очи като мен, ела пред мен.
Масаши Кишимото
Звезди на вратата ни, звезди в очите ни, звезди, избухнали в късчетата на мозъка ни, където здравият разум е трябвало да бъде.
Анджела Картър
Ти виждаш чудовище в очите на света, а светът вижда бездна в твоите.
Нийл Шустърман
Истинският смисъл на просветлението е да гледаш с неподправени очи към цялата тъмнина.
Никос Казандзакис
Какво морално задължение имаш към онези, които умишлено отказват да отворят очите си и те смятат за луд, че виждаш?
Норман Спинрад
Най-много обичах, когато миглите му потрепваха и той мигаше и изведнъж в очите му се появи щастие. Безпогрешно. Като една-единствена дума, отпечатана на чиста бяла страница.
Огастин Бъроуз
Десните медии и политиците търсят всяка възможност да бъдат критични към репортерите, които са тук. Някои репортери правят преценки, но това не е моят стил. Представям и двете страни и докладвам какво виждам със собствените си очи.
Питър Арнет
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
41
Следваща