Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Око" - страница 24
Взрях се в голямото открито пространство над мен. Небето над мен беше доказателство, доказателство, че съм победил. Очите ми горяха срещу светлината; след това, което изглеждаше като дни, заровени под пръст, корени и скали, гледката на звездите беше достатъчна, за да ме трогне до сълзи.
С. Джей-Джоунс
Погледът на сивите му очи не пропусна нищо. Видя много, каза малко.
Сали Гарднър
Вярно, очите му са все същите: тъмни и чужди.
Сали Грийн
Когато видите начина, по който нещата се влошават пред очите ви. Всичко тече по хълма. Глупаво е дори да мислите за младостта.
Сам Шепърд
Красотата на литературата е, че позволяваш на читателите да видят нещата през очите на други хора. Всички добри книги правят това.
Сандра Сиснерос
Мисля, че болестите нямат очи. Те избират със замаян пръст всеки, просто всеки.
Сандра Сиснерос
Въпреки че е невероятно колко много не забелязваме. Дори това, което е точно пред очите ни.
Сара Шепард
Никога не напомняйте на хората какво са казали с пияни очи.
Сеес Нотебоом
В момента, в който очите на тялото се затвориха, очите на ума се отвориха.
Сембен Усман
Свобода винаги се дава, а воля не се дава. Тя е от Бог! Като ръцете, краката, очите...
Сергей Алексеев
Да си в земно тяло и да гледаш през физически очи ограничава начина, по който възприемаш светлината. Очите ви не могат да видят директно светлината, само нещата, върху които тя свети, така че светлината остава невидима, точно както прави душата. Това причинява доста страдания там, на вашата планета, защото е трудно да повярвате в това, което не можете да видите. Светлината тук прави видимо това, което е невидимо на земята: божествената природа на всички неща.
Ани Кейгън
Не се притеснявайте прекалено за това как изглеждате в очите на другите. Хората ще те видят почти така, както ще го видят. Играйте своята роля в космическата драма, но никога не забравяйте, скъпа, че избираш начина, по който се виждаш. Не позволявайте на другите да правят кастинг.
Ани Кейгън
Живеейки край морето хората стават мъдри. Те не са заключени в планините и не са свързани с монотонна равнина. Морето има простор за очите. Вероятно това помага на хората да мислят свободно.
Аника Тор
Външен вид - ето това е ключа към радостта за очите и стомаха.
Анне Б. Рагде
Съвременната козметична индустрия е напреднала толкова далеч, че на плачещата жена по-скоро биха и изтекли очите, отколкото да и се разтече спиралата.
Сергей Минаев
Моята цел е да видя гордост в очите на баща ми.
Серхио Рамос
Хъскитата са добре известни като майстори на бягството. Защо? Защото са отгледани да ходят на дълги разстояния. Те не са отгледани да бъдат в задния двор и просто изглеждат красиви, защото имат сини очи.
Сизар Милан
Вече не принадлежах на себе си. Нямах нито уста, нито очи, нито мисли. Нямах нужда от нещо, което да променя или да бъда различен... Дупката в мен беше запълнена... и бях част от неща, които не можеха да се видят. Не знам колко време бях там. Нямаше време.
Софи Лагуна
Очите лъжат за характера на човек ако някога се загледаш в тях .
Стиви Уондър
Може да има по-ярка звезда. Но през моите очи светлината от теб е всичко, което виждам.
Стиви Уондър
По-добре беше монашеските книжовници да бъдат принудени да копират всичко точно в него, което се появи пред очите им, дори онези неща, които изобщо нямаха смисъл.
Стивън Грийнблат
Подигравката на начина, по който светът може да изглежда през очите на друг, е това, което прави творческия процес толкова завладяващ и приятен.
Стивън Картър
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
41
Следваща