Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Око" - страница 11
Обичам неговите мили очи, в които уязвимостта и красотата на душата му могат да бъдат прочетени ясно.
Алис Уокър
Когато страхливец се страхува от някого, Той мисли, че целият свят го гледа с очите му.
Иван Крилов
Ненавиждам телефоните, защото аз не мога да гледам в очите този, с който разговарям. Забравям всичко, което ми казват по телефона. Ненавиждам бърборенето по телефона. Телефона трябва да се използва само за информация от типа: "Ще се срещнем след четвърт час" или: "Ела - домът ми гори."
Кийт Ричардс
Обичам своите недостатъци. В това число и тези, които са свързани с моята външност. Не ме дразнят бръчки около очите, тънки устни, както и факта, че зъбите ми не блестят като бели униформи на войници на парад.
Кирстен Дънст
Поддържайте прост поглед върху живота: дръжте очите си отворени и продължете с него.
Лорънс Оливие
Най-главното в живота са децата. Именно в детските очи можеш да видиш истинският свят.
Мадона
Вие виждате само онова, което очите ви искат да видят. Как животът може да бъде само това, което искате?
Мадона
Ако жената изживява най-силно любовта в споделянето с приятелка, то мъжът я изживява най-дълбоко в мълчанието. Каква тайна, гъста наслада се крие в това безмълвие, всеки мъж сам си знае. Може би това е ревнивото чувство на собственик, който не допуща да сподели любимата с друг? Може би това е израз на закрила и нежност към жената? Може би това е стеснението, което в любовния миг е било изтласкано от страстта, за да нахлуе след това с по-голяма сила? А може би това е мъжкият инстинкт да спечели жената завинаги: защото само мълчаливият, дискретен мъж е истински мъж в очите на една жена.
Блага Димитрова
Не вярвай на това, което ти казват очите! Те могат да показват само границите. Гледай с истинското си проникновение, откривай това, което всъщност дълбоко в себе си знаеш, и тогава ще съзреш начина на летене.
Ричард Бах
Защото обект под окото ще изглежда много различен от същия обект, поставен над него; в затворено пространство, много различно от същото в открито пространство.
Витрувий
Мистериозно, колкото и неуловим да е, този момент – където окото е това, което вижда, където сърцето е това, което чувства – този момент ни показва, че това, което е реално, е свещено.
Марк Непо
И какво значение има, когато светлината влезе в стаята, където спи дете, а будната майка, отваряйки очи, желае повече от всичко да бъде несъбудена от това, което не може да назове?
Марк Странд
Ако трябваше да затворите очи и да влезете в място за поклонение, звуците и миризмите биха ви предупредили къде се намирате: камбанен звън, тамян, тътен на масивен орган. На повечето брандове липсват тези сензорни стимули.
Мартин Линдстрьом
Има нещо в очите й. Очите не дишат. знам толкова много. Но нейният изглежда задъхан.
Мери Пиърсън
Майка ми беше изцяло за безусловна любов и не мисля, че даваме това на нашите пациенти много. В края на деня, това, което те наистина трябва да направите, е да ги погледнете в очите и да кажете: "Тук съм за теб. Ще се уверя, че това ще се получи."
Мехмет Оз
Това, което имаме сега, са лекари, които всъщност са по-добри технически в това, което правят в своята специалност, отколкото преди 30 или 40 години, но ние загубихме връзката, когато лекарят гледаше хората в очите и казваше: "Грижа ми е за теб . Можем да направим това заедно."
Мехмет Оз
Мисля, че по-вероятно да бъде простен на актьор в очите на публиката, отколкото актриса.
Мила Кунис
Можете да обичате своето минало, можете да го ненавиждате, но то винаги трябва да стои пред очите ви.
Мишел Уелбек
Тълпата трябва да се гледа право в очите. Даже когато ти нямаш и понятие, какво твориш, ти трябва да имаш такъв вид, сякаш знаеш, какво правиш, окръжаващите все едно ще си мислят, че ти си истински професионалист.
Нийл Сандерсън
Как да започна да пиша книга? Седя там, измислям начална линия и след това вървя малко по малко. Ще се чудя, добре, какво предстои? И това продължава до самия край. Вече повече от дузина години имам повтарящ се сън, в който чета книга и страниците са празни, но докато чета, думите започват да съществуват толкова бързо, колкото очите ми могат да се движат. Странно, странно нещо.
Ник Тошес
Най-евтиният и ефективен начин да се свържете с другите е да ги погледнете в очите.
Никълъс Бутман
Дайте ми да избера човек сред хиляди хора и аз ще избера този, който говори с очите си.
Нина Берберова
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
41
Следваща