Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 9
Не бива без да има нужда да откриваш сърцето си на друг. От хиляда може да откриеш само един, който да запази твоята тайна. Когато самите ние не я пазим в себе си, как може да се надяваме, че ще бъде запазена от другите.
Серафим Саровски
Исус се грижи за своя народ поотделно. Той лично се грижи за нашите нужди. Всички получаваме докосването на Исус. Изпитваме грижите му.
Макс Лукадо
Всяко момиче създава мечта в ума си; всеки има нужда от идол.
Роберто Кавали
Чувствам, че модата има нужда от мен още много, много години.
Роберто Кавали
Нашето тяло има този дефект, че колкото повече му се осигуряват грижи и удобства, толкова повече нужди и желания открива.
Тереза Авилска
Предполагате ли, че Бог има някаква нужда от нашите дела? Това, от което Бог се нуждае, е решителността на нашата воля.
Тереза Авилска
Някъде в дълбините ни живее нуждата да се чувстваме полезни, да имаме определени достойнства и възможност да ги демонстрираме.
Арсен Венгер
Ако живеете със заплахи за смърт, имате нужда от приятели. Затова трябва да рискувате, че може да ви шпионират.
Херта Мюлер
Неблагодарността показва най-добре ползата от благодеянието: облагодетелствания е успял да забрави за своята предишна нужда.
Хуго Щайнхаус
Трябва да гарантираме, че подхранваме децата си и посрещаме всяка тяхна нужда в този насилствен свят.
Бети Уилямс
...последиците от войнствеността не изчезват, когато нуждата от войнственост приключи. Свободата е крехка и трябва да бъде защитена. Да я жертваш, дори като временна мярка, означава да я предадеш.
Джърмейн Гриър
Колкото повече продукти, толкова по-голяма нужда от потребители.
Елиас Канети
За какво са ми други? Аз не искам да бъда вагон, в който влизат и излизат. Имам нужда от един пътник, с който ще стигна до края.
Ал Пачино
Когато нещо се прави от нужда, то в него радост няма да усетиш.
Максим Горки
Ако живеете в света на ограничения, бедност и нужда, то е, защото още не сте разбрали, че в ума си носите истинска лаборатория, която генерира вяра.
Наполеон Хил
Животът ни е постоянно пътуване, от раждането до смъртта. Редуват се различни гледки, хората се сменят, нуждите се преобразуват, но влакът продължава напред. Животът е влак, а не гара!
Паулу Коелю
Имам по-голяма нужда от физиката, отколкото от приятели.
Робърт Опенхаймер
Ако жадувате някого и имате абсурдна и непреодолима нужда да го защитите, тогава най-добрият начин да се справите със ситуацията е да се ожените за човека.
Ан Стюарт
Всичко или всеки, който те моли да бъдеш различен от себе си, не е свято, а се опитва само да задоволи собствената си нужда.
Марк Непо
Елементите, които трябва да напиша, са място, бюро, позната стая. Имам нужда от някои от книгите си там, имам нужда от тишина. ... Представям си, докато пиша. Събирам това, което ми трябва, за да имам това нещо живо.
Марк Странд
Шоколадът е едно от най-обичаните открития в света и когато имаме нужда от бързо увеличаване на енергията и ендорфините, шоколадът е най-подходящото лечение.
Маркус Самуелсон
Всяка критика, преценка, диагноза и израз на гняв е трагичният израз на незадоволена нужда.
Маршал Розенберг
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
41
Следваща