Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 8
Начина, по който имам нужда от теб, е самота, която не мога да понеса.
Карсън Маккълърс
Има силна нужда от символика, а това означава, че архитектурата трябва да има нещо, което да се хареса на човешкото сърце. Има силна нужда от символика, а това означава, че архитектурата трябва да има нещо, което да се хареса на човешкото сърце.
Кензо Танге
Имаме нужда от общ враг, който да ни обедини.
Кондолиза Райс
Доверието е основна валута на всяка връзка. Понякога нуждата ни да контролираме и микроуправляваме всичко подкопава доверието ни в себе си и другите. Истината: Хората са много по-способни, отколкото си мислим. За да отключите магията, често е необходима голяма доза доверие. Давай, имай вяра.
Крис Кар
В нашето общество ежедневният опит учи индивида да иска и да има нужда от безкраен запас от нови играчки и лекарства.
Кристофър Лаш
Имам идеята, че маратонките се основават на един вид култова идея – че краката ни са дефектни и имаме нужда от обувки, за да коригираме тези недостатъци. Обувните компании се занимават с продажба на обувки. Но няма доказателства от производителите на маратонки, че са прави. Няма научни данни, че маратонките намаляват нараняванията.
Кристофър Макдугъл
Любовта има нужда от място за растеж. Като розата. Или като тумора.
Кристофър Мур
Имам нужда от теб повече, отколкото имам нужда от свобода.
Лора Лей
Четирите фрази, които носят мъдрост: Сгреших; Съжалявам; Не знам; Имам нужда от помощ.
Луиз Пени
Ако се занимавате с физически упражнения, не възниква нужда да употребявате лекарсва, предписвани за всевъзможни болести, ако в същото време и съблюдавате предписанията на нормалния режим.
Авицена
Аз осъждам нуждата или употребата на войски навсякъде, за да бъдат принудени американските граждани да се подчинят на конституционни съдилища.
Дуайт Айзенхауер
Никой народ никога не е могъл и не може да построи достойна цивилизация, чрез просто задоволяване на материалните нужди.
Луис Брандайс
Нямам нужда от евтина реклама. Вестниците се интересуват от мен, а не аз от тях.
Лили Иванова
Имам нужда от нещо наистина красиво, което да видя в хотелската стая.
Вивиан Лий
Състраданието е по-важно от интелекта, за да се предизвика любовта, от която има нужда работата в името на мира, а интуицията често може да бъде по-добър показател от студения разум.
Бети Уилямс
Имаме нужда от клоун за този цирк.
Роджър Федерер
Под нарцисизъм се разбира прекъсването на автентичния интерес към външния свят, но за сметка на интензивната преданост към себе си, към собствената група, клан, религия, нация, раса и други- със серия изопачавания на рационалното мислене. В основата си нуждата от нарцистично удовлетворение произхожда от необходимостта да се компенсира материалната и културна липса.
Ерих Фром
Хората, много повече от вещите, имат нужда да бъдат избирани, поправяни, поставяни на място и подреждани. Никога никого не изхвърляте от живота си.
Одри Хепбърн
Имам нужда да опиша своите наблюдения. Дори най-малките. Те са най-важни.
Туве Янсон
Поведението на хората има смисъл само ако мислиш от гледна точка на тяхната цел, нужди, мотиви.
Томас Ман
Жената, която някой обича, рядко задоволява всичките му нужди, затова той я заменя с такава, която не обича.
Марсел Пруст
Днешните интерпретации на религията противоречат на нуждите на цивилизацията.
Нагиб Махфуз
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
41
Следваща