Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 7
Очаквайте всяка ваша нужда да бъде удовлетворена. Очаквайте отговора на всеки проблем, очаквайте изобилие на всяко ниво.
Айлийн Кади
Просто си тръгвай. Остави ме сам. Аз вече не съм себе си. Разпадам се и нямам нужда от теб.
Даниел Кийс
През 1976 г. средният супермаркет разполага с 9000 уникални продукта; днес този брой се е увеличил до 40 000 от тях, но средностатистическият човек получава 80%–85% от нуждите си само в 150 различни артикула от супермаркета. Това означава, че трябва да игнорираме 39 850 артикула в магазина.
Даниел Левитин
Когато казвам да управлявам емоциите, имам предвид само истински тревожните, неспособни емоции. Чувството за емоции е това, което прави живота богат. Имате нужда от своите страсти.
Даниъл Голман
Повече йога по света е това от което имаме нужда.
Даян Лейн
Вижте, ако можех да гарантирам какви ще бъдат резултатите, нямаше да имам нужда от изследователска програма!
Алгис Будрис
Разбира се, хората ще ви се смеят, но хората се смеят на много неща, така че няма нужда да го приемате лично.
Джанет Уинтерсън
Напуснах училище с почти нищо, бях дете със специални нужди. Чувствах се така, сякаш моето училище ме е изпуснало.
Джейми Оливър
И колкото и нелепо да звучи, понякога всичко, от което всеки от нас има нужда в живота, е някой да ни държи за ръка и да върви до нас.
Джеймс Фрей
Защо трябва да съм в Румъния в името на неизвестна за мен цел. Имаше време, когато водех войници на битка, мислейки, че изпълнявам дълга си на руски патриот. Разбрах обаче, че сме измамени, че хората имат нужда от мир. Старата армия и Съветският съюз не са съвместими, затова моята военна кариера трябваше да приключи. Без угризения на съвестта можех да се върна към любимото си занимание, работата на полето.
Александър Василевски
Всички велики композитори от миналото прекарват по-голямата част от времето си в учене. Да се чувстваш сам няма да свърши работа. Човек също има нужда от техника.
Джордж Гершуин
Вие се молите в беда и нужда; бихте ли се молили и в пълнотата на вашата радост и в дните си на изобилие.
Джубран Халил Джубран
Открих, че рецептите в повечето - във всички книги, които имах, наистина не са адекватни. Не са ти казали достатъчно ... Няма да направя нищо, освен ако не ми се каже защо го правя. Така почувствах, че имаме нужда от по-пълни обяснения, така че ако следвате някоя от тези рецепти, тя трябва да се окаже точно както трябва.
Джулия Чайлд
Вселената изглежда наистина огромна в момента. Имам нужда от нещо, за което да се задържа.
Е. Локхарт
Ако тези са твои приятели, ти нямаш нужда от врагове.
Е. Локхарт
Нямам нужда от наркотици за да направя моя живот трагичен.
Еди Ведър
Няма нужда от паметници.
Енцо Ферари
Независимо от задоволяването на биологичните нужди и репродуктивните нужди на вида, културата] задоволяват не телесните, а ценностите. Ценностите определят потребността на културния човек от рационалност, значимост в емоционалното преживяване, богатство на въображението и дълбочина на вярата. Всички култури реагират на такива надбиологични ценности. Но под каква форма го правят, зависи от конкретния вид ценности, които хората имат.
Ервин Ласло
Всички събития на света са отговор на молитви, в този смисъл Господ отчита всички наши нужди. Всички молитви са чути, макар и не изпълнени.
Клайв Стейпълс Луис
Връзката между обществото, независимо дали то се състои от общности или индивиди, и държава е следната: Силата почива на способността да задоволява човешките нужди.
Карол Куигли
...нивата на култура, аспектите на обществото: военни, политически, икономически, социални, емоционални, религиозни и интелектуални. Това са вашите основни човешки нужди. ... те са подредени в еволюционна последователност.
Карол Куигли
Хората имат социални нужди. Те имат нужда от други хора; имат нужда да обичат и да бъдат обичани.
Карол Куигли
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
41
Следваща