Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 5
Трябва да се опитаме да разберем нашите най-съкровени нужди. Не трябва да използваме ирония, за да намалим силата им.
Мануел Пуиг
Моите истории са много мрачни, така че мисля, че имам нужда от комичната съставка. Освен това животът има толкова много хумор.
Мануел Пуиг
Почувствах нужда да разказвам истории, за да разбера себе си.
Мануел Пуиг
Политиката е по-скоро създаването на възможно най-добрата политика от дълбоките вътрешни нужди на нейните граждани – които са само част от нейните членове.
Марк Кингуел
Част от красотата на любовта беше, че не е нужно да го обяснявате на никой друг. Можеш да откажеш да обясниш. С любов, очевидно не сте изпитвали непременно нужда да обяснявате нещо.
Мег Уолицър
Ако огромен брой хора призовават за промяна, правителството ще трябва да реагира. Ако искате да избегнете въстания или демонстрации, трябва да отговорите на отчаяната нужда на хората от промяна.
Мохамед ел Барадей
Като цяло инвеститорите трябва да приветстват опитите за защита на целостта на пазарите. Имате нужда от много ясни правила, прилагани към пазарите.
Мохамед Ел-Ериан
Всички черти на характера, които имат такава голяма нужда от корекция и култивиране - кой ще ги култивира и коригира, ако ние не им дадем сърце и не ги подложим на взискателна проверка?
Моше Хаим Луцато Рамхал
Ако трябва да се позовете на академичното си родословие или длъжност, за да могат хората да повярват на това, което казвате, тогава имате нужда от по-добър аргумент.
Нийл Деграс Тайсън
Понякога имам чувството, че сме просто куп навици. Жестовете, които повтаряме отново и отново, те са просто нашата нужда да бъдем разпознати. Без тях щяхме да бъдем неидентифицирани. Трябва да се преоткриваме всяка минута.
Никол Краус
Изглежда, че се нуждаеше от нещо от него, което той не беше в състояние да даде... накрая той осъзна, че това, което тя се нуждаеше от него, е самата нужда. Че той трябва да се нуждае от нея, както тя се нуждаеше от него.
Никълас Еванс
Всички имаме нужда от минало – оттам идва чувството ни за идентичност.
Пенелъпи Лайвли
Ако погледнете Земята без архитектура, понякога е малко неприятно. Така че има тази основна човешка нужда да се подслони в най-широкия смисъл на думата, независимо дали става дума за киносалон или обикновена кабина в планината. Това е сърцевината на архитектурата: Да се осигури пространство за хората.
Петер Зумтор
Всеки има нужда от любов. Всеки я заслужава.
Рийз Уидърспун
Как да се доверите на вътрешния глас, ако сутринта, когато имате нужда да работите, той казва, че трябва да спите?
Робърт Дауни Джуниър
И за да успеете по-късно в живота, имате нужда от творчески умения, защото вижте колко бързо се променя светът.
Робърт Дж. Стърнбърг
Страхотната книга за вас е книгата, която има да ви каже най-много в момента, в който четете. Нямам предвид книгата, която е най-поучителна, а книгата, която храни духа ви. И това зависи от вашата възраст, вашия опит, вашите психологически и духовни нужди.
Робъртсън Дейвис
Аз обичам промяната, аз имам нужда от нея.
Род Стюарт
Знам какво е да печелиш неща. Имате нужда от определен тип играч с решимост да печелите. Виждаш го в очите.
Рууд Гулит
Ако нашите най-добри усилия се увенчават с нищо достатъчно често, имаме нужда от утеха, а мислите за разгръщане, безкрайна съдба или карма понякога са утешителни.
Саймън Блекбърн
Да обичаш е да имаш нужда от някой. Да обичаш е да се примиряваш с лошите качества на друг човек, защото те някак си те допълват.
Сара Десен
Имаме нужда от външна политика, която да отличава приятелите на Америка от нейните врагове и да признава истинските заплахи, пред които сме изправени.
Сара Пейлин
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
41
Следваща