Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 4
В работата на рекламната агенция трябва да има топлина и неизменна човечност. Тя (рекламната агенция) работи с човешките нужди, желания, мечти и надежди. Нейният "продукт" не може да се пусне на поточна линия.
Лео Бърнет
Всеки един от нас има нужда да покаже колко много се грижим ние един за друг и едновременно с това се грижим за себе си.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Не мисля, че ще бъде ужасно, ако кажа – и това е самата истина, – че аз имам по-голяма нужда от физиката, отколкото от приятели.
Робърт Опенхаймер
Нуждата е нашето шесто чувство, което често заглушава всички останали.
Мориц Готлиб Сафир
Духни свещта – няма нужда да виждам как изглеждат мислите ми.
Емил Зола
Лицето на злото винаги е лицето на абсолютната нужда.
Уилям Бъроуз
Пазарите са полезни инструменти за организиране на производствена дейност. Но ако не искаме да позволим на пазара да пренапише нормите, които уреждат социалните институции, имаме нужда от публичен дебат за моралните граници на пазарите.
Майкъл Сандел
Само натрапчивите тайни имат нужда от защита. Големите открития са защитени от обществено недоверие.
Маршал Маклуън
Честно казано, нямам нужда от някой, който вижда само добро в мен, имам нужда от някой, който вижда лошо в мен, но все пак иска да бъде с мен.
Мерилин Монро
Исках да направя още един филм, който може да ни разсмее и разплаче и да ни накара да чувстваме добро към света. Исках да направя нещо друго, което може да ни накара да се усмихнем. Това е време, когато всички ние имаме нужда да се усмихваме повече и Холивудските филми трябва да правят това за хората в трудни времена.
Стивън Спилбърг
Имате нужда само от две неща в живота: вашия разум и жена ви.
Тони Блеър
Да нямаш нужди и да нямаш в излишък, да не командваш другите и да не бъдеш в подчинение -това е моята цел.
Франческо Петрарка
Години наред изглеждаше, че правя лобиране на политици и други, за да ги убедя, че европейската култура има нужда от филми и че трябва да я защитим.
Вим Вендерс
Мисля, че има много заслуги в международната икономика и световните пазари, но те не са достатъчни, защото пазарите не се грижат за социалните нужди.
Джордж Сорос
Пазарите са предназначени да позволят на хората да се грижат за личните си нужди и да търсят печалба. Това наистина е страхотно изобретение и не бих подценил стойността на това. Но те не са предназначени да се грижат за социалните нужди.
Джордж Сорос
Нямам нужда от приятели. Предпочитам врагове. Те са по-добра компания и чувствата им към вас винаги са истински.
Дилън Томас
Ние вярваме, че държавата е способна да разбере нуждите на нацията; така че. държавата трябва да участва в администрацията и ръководството на университета.
Ернесто Че Гевара
Който притежава изкуство и наука, има религия; който не ги притежава, има нужда от религия.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Гузната съвест има нужда да се изповяда. Всяко произведение на изкуството е изповед.
Албер Камю
Понякога имате нужда да пренесете идеята си върху празен пейзаж, а след това да го населите с фантастично изглеждащи хора.
Вивиан Уестууд
Не съм от тези хора, които имат нужда от удовлетворение – минимум 10 филма на година.
Маколи Кълкин
Всеки има нужда от помощ. Това е човешкото състояние.
Макс Алън Колинс
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
41
Следваща