Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 36
Няма нужда да чакате лошите неща и глупостите да свършат. Променете сега. Обичай сега. Живей сега. Не чакайте хората да ви дадат разрешение да живеете, защото няма да го направят.
Крис Кар
Ти си удивителен. Истински светлинен воин и този свят със сигурност има нужда от вас.
Крис Кар
Фактът е, че имаме нужда от помощ и имаме нужда един от друг.
Крис Кар
Толкова сме обусловени да вярваме, че млякото е полезно за тялото и че имаме нужда от огромни количества протеин или ще изсъхнем. Огледайте се, ние не изсъхваме - ние сме дебели.
Крис Кар
Постигнах всичко, което имам сега, защото работих здраво. Нищо не се случва просто така. Трябва да се стремите, да се отдадете напълно на целта и, разбира се, имате нужда от късмет.
Кристиано Роналдо
Нямам нужда от гаранция, ако имам теб.
Кристин Каст
Изкоренеността изкоренява всичко, освен нуждата от корени.
Кристофър Лаш
Най-добрата защита срещу терора на съществуването са домашните удобства на любовта, работата и семейния живот, които ни свързват със свят, който е независим от нашите желания, но отговаря на нуждите ни.
Кристофър Лаш
Има такъв вид война с бягането – хората продължават да ви казват, че ще се нараните, ще се нараните, че имате нужда от ортопедия, че трябва да отидете в специален магазин за бягане, преди да го опитате. Има това напълно погрешно схващане, че е трудно да се направи, а не е.
Кристофър Макдугъл
Всеки има нужда от любов, дори полицаите, които се борят с проституцията, искат любов, а хората са лоши само защото никой никога не ги е обичал.
Ладислав Фукс
Няма нужда да променяте нищо в себе си, бъдете себе си.
Лара Ейвъри
Не очаквайте нищо, не искайте нищо. Ако имате нужда от нещо, отидете и намерете или платете. И ако не можете нито да намерите, нито да платите, тогава изобщо не ви трябва.
Алън Камбъл
Бях много изобретателен. Живеех в собствения си свят - баща ми каза, че съм самотник. Не самотен, просто щастлив в собствената си компания. И сега е същото. Имам нужда от време сам, което е може би защо обичам да пиша. Като казах това, обичам комуникативността на телевизионните предавания. Това е приятен контраст.
Алън Тичмарш
Ние живеем в свят, в който има нужда от плуралистични институции и от признаване на различни видове свобода, икономическа, социална, културна и политическа, които са взаимосвързани.
Амартя Сен
Когато предадем всяка област от живота си – включително нашите финанси – на Бог, тогава сме свободни да се доверим на Него, за да отговори на нашите нужди. Но ако предпочитаме да се придържаме здраво към онези неща, които притежаваме, тогава ще се окажем в робство точно на тези неща.
Лари Бъркет
Всеки има нужда от начин да оцелее през ноември. Но това е изкуство, нали?
Ларш Гюстафсон
От няколко години той изпитваше все по-голяма отвращение към автобусите; нуждата да влезе в тази тълпа от хора го накара да се почувства задушен. И тогава той стана бурен и агресивен.
Ларш Гюстафсон
Разбрах нещо, когато бях там горе. Тази планина всъщност не означаваше нищо. Това не беше целта, която трябваше да празнувам. Това беше само краят – важното беше пътуването, а не дестинацията. Това беше това, което видях и направих по пътя. Ставаше дума за всички хора, с които споделях чай и които се бяха грижели за мен, когато имах най-голяма нужда от него.
Левинсън Уд
Колкото по-възрастен си, от толкова по-малко сън имаш нужда. Колкото по-близо до смъртта си, толкова повече трябваше да се възползваш максимално от времето си буден.
Лейф Г. В. Першон
Бих била ужасна приятелка в този момент от живота си, защото и аз съм в нужда, и съм недостъпна.
Лена Дънам
Изразявайки мислите на моите другари, аз предложих, наред с други средства, организирането на международна информационна служба за запасите, за производството и за нуждите на различните страни от суровини.
Леон Жуо
Равновесието, на което се възхищавате в мен, е нестабилно, трудно за поддържане. Вътрешният ми живот рано беше раздвоен между призива на предците и призива на Европа, между нуждите на черно-африканската култура и тези на съвременния живот.
Леополд Сенгор
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
41
Следваща