Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 34
Нямам нужда от изкуство, което да ми каже, че хората са задници. Просто тряба да изляза по улиците.
Етгар Керет
Най-доброто време да започваш приятелства - когато те още не са в нужда.
Етел Баримор
Ако имате нужда от убийци, вземете страхливците. Те ще отидат на лов, защото това ги успокоява. Докато те убиват, те не мислят за страха си.
Жан Жионо
Г-жа Търтън казва, че когато се случи нещо на пръв поглед необяснимо, това означава, че сме достигнали границата на човешкото познание. И тогава имаме нужда от наука. Науката е процесът на търсене на обяснения, които нищо и никой, освен науката, не може да ни даде.
Али Бенджамин
Аз разбра, какво е това любовта! Това е когато няма нужда да се извиняваш... В любовта потъваш като в кресло. За част от секундата.
Али Смит
Няма един човек, който да изпълни всичките ви нужди. Можете да изберете партньор, който е с вашия интелектуален равен и той може да не е най-съвместимият ви сексуален партньор. И тогава има двойственост между сигурност и приключение. Връзка, която ви дава много новости и приключения, може да не ви осигури стабилността, за която копнеете. Времето, непрекъснатостта и познаването с някого ви дават други неща в живота, но не е задължително да ви дадат вида на интензивни похотливи преживявания, които може да имате, когато за първи път срещнете някого и сте любопитни да проникнете в мистерията им.
Естер Перел
Той беше всичко, което някога съм искала, и всичко, от което дори не знаех, че имам нужда.
Алис Клейтън
Разчитайки на себе си, т.е. да познавате собствените си реални нужди и чувства и да можете да ги изразявате - това е, от което индивидът се нуждае, ако иска да живее без депресия и да бъде независимо от другите.
Алис Милер
Не можете да имате Супермен, който да се бори с културния морал. Имате нужда от Супермен, който е вградил ценности.
Зак Снайдър
Ако всички можехме да видим нашите потребителски продукти като инструменти, които ни помагат да живеем реалния си живот - а не като заместители и заместители на този живот - бихме имали нужда от много по-малко продукти, за да бъдем щастливи.
Ивон Шуинар
Единият начин е да се търси точката, където пътят, насочен от нашето най-голямо блаженство, пресича този, насочен от най-голямата нужда на света - тоест за какво е готов да плати.
Илейн Арън
Не може да се научи истинска комедия; идва от нужда от справедливост. Най-добрите, които правят стендъп, отстояват нещо.
Илейн Буслър
Понякога не знаеш от какво имаш нужда, докато не изчезне.
Илса Бик
Всички рози от моето царство са червени. Няма нужда от боя.
Ишбел Бий
Ако беше така, те нямаше да бъдат толкова трудни за разбиране и нямаше да има нужда от математици.
Йоко Огава
За да решим проблемите, имаме нужда от проблеми.
Йонги Мингюр Ринпоче
Не, не искам просто питие. Имам нужда от питие. Лека разлика в граматиката. Огромна в живота.
К. Дж. Тюдор
Имате нужда от малко лудост, за да поддържате нещата забавни.
Каприс Крейн
Позволете ми да се откажа от нуждата да знам защо нещата се случват така, както се случват. Никога няма да разбера и постоянното чудене е постоянно страдание.
Каролайн Мис
Действайте според вътрешното си ръководство и се откажете от нуждата си от "доказателство", че вашето вътрешно ръководство е автентично. Колкото повече искате доказателства, толкова по-малка е вероятността да получите такива.
Каролайн Мис
Вашата идентичност, самочувствие и осъзнаване на вашето его полагат основата за живота ви. Начинът, по който се държите с другите и дали имате силата да си проправите път, без да е необходимо да поискате разрешение от друг, зависи от това колко добре ще успеете в многото предизвикателства, които събуждат нуждата ви да поемете отговорността за това, което сте.
Каролайн Мис
Струните към миналото ни са изгорени, защото имаме нужда от ново начало.
Каролайн Мис
Предишна
1
...
33
34
(Текуща)
35
...
41
Следваща