Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 31
За да продаде продукт или услуга, компанията трябва да установи връзка с потребителя. Тя трябва да изгради доверие и отношения. Той трябва да разбере нуждите на клиента и трябва да осигури продукт, който осигурява обещаните ползи.
Джей Конрад Левинсън
Никога не трябва да забравяме, че американците продължават да се застъпват за индивидуалната свобода, равенство и самоуправление. Често се намесваме, когато е необходимо да помогнем на страните в нужда. Но нашата история не се нуждае от варосване. Да се опитаме да направим това ни прави ужасно лоша услуга.
Джей Парини
Невъзможно е да се надцени нуждата от молитва в тъканта на семейния живот.
Джеймз Добсън
Нямате нужда от пътеводител, за да видите Ню Орлиънс - просто добър чифт обувки.
Джеймс Карвил
Убеждаваме се, че сме необходими на работа, че имаме нужда от работа, че лоялността и отдадеността ни някой ден ще бъдат възнаградени - не знам как. Но това са само оправдания - обичайното малодушие и нищо повече.
Джеймс Лавгроув
Не всеки, който работи усилено, сбъдва мечтата си. Имате нужда от късмет и упорита работа и да сте на правилното място в точното време, но все още много вярвам, че е възможно.
Джеймс Фрей
Красотата е нещо, за което всеки копнее, има нужда и се опитва да го получи по някакъв начин - независимо дали чрез природата, или мъж, или жена, или музика, или каквото и да било. Душата копнее за това. Психологията изглежда е забравила това.
Джеймс Хилман
Без да разпознават убеждението, което стои зад поведението, някои възрастни реагират на поведението с някакъв вид наказание, като обвиняване, позор или причиняване на физическа болка. Този вид отговор само потвърждава убеждението на ученика, че той или тя не принадлежи, създавайки порочен кръг, който води до повече лошо поведение. В този цикъл дълбоката нужда на ученика от принадлежност, принос и умения изобщо не се разглежда.
Джейн Нелсън
Същността на благотворителността... не беше да решават от какво имат нужда другите и да им го дават, а да им дават това, което искат.
Джейн Смайли
Когато се роди Хейли, първата ми мисъл беше, че имам нужда от питие и че болниците трябва да имат барове в тях.
Джени Лоусън
Винаги, когато оказваме помощ, непременно виждаме, че отговорът на всички наши нужди вече е в самата ситуация, която смятаме, че ни вреди. Ставайки напълно отворени и безобидни, ние виждаме, че няма човек, който да не може да ни помогне и нито миг, когато не сме заобиколени от Божията любов и Неговото ръководно присъствие.
Джералд Джамполски
Щастието е да желаете само това, от което имате нужда!
Джеронимо Стилтън
Защо винаги ми липсват думи, когато имате най-голяма нужда от тях?
Джесика Брокмол
Значи започнах да нося пуловери до леглото, защото наистина нямам нужда от Дядо Коледа да ме вижда в по бельо.
Джеф Кини
Бог в Своята безкрайна мъдрост знае точно какви несгоди се нуждаем, за да израстваме все повече и повече в подобието на Неговия Син. Той не само знае от какво се нуждаем, но кога имаме нужда и как най-добре да го осъществим в живота си. Той е идеалният учител или треньор. Неговата дисциплина винаги е точно подходяща за нашите нужди. Никога не ни тренира прекалено, като допуска твърде много премеждия в живота ни.
Джери Бриджис
Отдавна отминаха дните, когато автомобилите разшириха възможностите и избора си за повечето американци. Сега, благодарение на непрекъснато нарастващите си изисквания за пространство, скорост и време, колата е променила нашия пейзаж и начин на живот около собствените си нужди. Това е инструмент на свободата, който ни пороби.
Джеф Спек
Понякога изпитвате нужда да направите поне нещо. И няма значение, че изглежда напълно безполезно.
Джефри Дивър
Нямам нужда от алкохол, за да оцветя света.
Джил Барнет
Разликата между доброто и великото е разликата между вашето мислене и вашите умения. В свят, в който уменията са изобилни и все по-често се възлагат на по-евтини части на света, имаме нужда от повече от умения, за да оцелеем, камо ли да процъфтяваме. Мисленето разделя най-доброто от останалите: правилното мислене движи правилните навици, които движат правилното представяне.
Джо Оуен
И кой съм аз, за да съдя? Глиганът в гората има свои нужди и може би мечти и сънища.
Джо Р. Лансдейл
Тези, които не знаят как да готвят, имат трогателна вяра в готварските книги. Те вярват, че ако имате под ръка рецепта, останалото е въпрос на буквално спазване на инструкциите. Но готварската книга е нещо като поредица от пособия за секс: ако имате нужда от нея, очевидно имате проблем с това.
Джон Бакстър
Ние сме толкова нуждаещи се, колкото и нашите неудовлетворени нужди.
Джон Боулби
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
41
Следваща