Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 29
Жените не се нуждаят от мозъци, имат нужда само от красота, защото тя има повече сила от всичко друго. Красотата на една жена може да накара мъжете да получат всичко необходимо.
Вера Коуи
Доброто, лошото, това е просто животът. Остави. Няма нужда да се тревожите за миналото. Въпросът е: с кого ще го споделиш утре?
Вики Майрън
За щастие имам нужда само от топло тяло наблизо.
Виле Вало
Понякога наистина имам духовна нужда да кажа нещо по-общо за света, а понякога нещо лично.
Вислава Шимборска
Ако никога не вярвате на никого, тогава няма нужда да живеете. Човекът трябва да вярва. Без вяра го няма...
Владимир Цветков
Благополучието и нуждата са чисто относителни понятия. Няма такова нещо като бедност сама по себе си, страдание в себе си, нещастие в себе си. Всичко е относително.
Алан Лайтман
Апатията е силно подценена и никога не е за мен, когато имам нужда.
Алафеър Бърк
Дори да умре, човек има нужда от жизнени сили.
Албер Коен
Честно казано, имам нужда от тази магия като риба от чадър.
Габриел Шарбоне
Милиони хора в много така наречени демократични страни са загубили правото на глас или никога не са го получили. И милиони ясно смятат, че политическият поток не изразява речник или политики, ориентирани към техните нужди и стремежи.
Гай Стендинг
Всяко прогресивно движение е изградено върху гнева, нуждите и стремежите на възникващата основна класа.
Гай Стендинг
Интензивните размишления често могат да ни накарат да се съсредоточим толкова върху собствените си емоционални нужди, че да ослепеем за хората на околните и в резултат на това нашите връзки често страдат.
Гай Уинч
Това е житейски урок, който трябва да имат, умение, от което всеки има нужда - да готви.
Гай Фиери
Когато знаем нещо, което трябва да се направи, но в момента не се прави, често казваме: "Просто имам нужда от повече дисциплина." Всъщност имаме нужда от навика да го правим. И ние се нуждаем от достатъчно дисциплина, за да изградим навика си.
Гари Келър
Вместо списък със задачи, имате нужда от списък за успех - списък, който е целенасочено създаден около изключителни резултати.
Гари Келър
В противоречие с моето убеждение, че всеки живот, завършващ със смърт, по същество е безсмислен, имах нужда от приятелите ми да отворят тази найлонова торбичка и да ме погледнат за последен път. Някой трябваше да ме запомни, макар и само за още няколко минути в необятната тиха чакалня на времето.
Гари Щейнгарт
Всеки има нужда от място, където може да отиде, за да размишлява за известно време. Мълчанието е важно; това е единственият път, когато можете да чуете шепота на истината.
Глен Бек
Но тъй като хората са склонни да се фокусират върху краткосрочните ползи и нашите собствени непосредствени нужди, подобни трагедии на общото се случват често.
Дан Ариели
От детството си тя обичаше истории за далечни страни и въпреки че понякога се хващаше да мечтае в действителност, се радваше, че няма нужда да ходи никъде.
Даниел Мейсън
Мисля, че много хора, които са били зависими, всъщност са хора, които са имали онази силна вродена нужда да изпитват необичайни състояния на съзнанието. Но тъй като нашето общество се превърна в тази разрушителна култура на тези ужасни лекарства, които ви обезсилват, те имат този опит по негативен начин. И тогава те губят тази способност завинаги, за да я имат в положителен смисъл.
Даниел Пинчбек
Обикновеното невнимание убива съпричастността, камо ли състраданието. Така че първата стъпка в състраданието е да забележите нуждата на другия. Всичко започва с простия акт на внимание.
Даниъл Голман
Какво правят артистите. Артистите дават на хората нещо, за което не са знаели, че липсва: танц, музикално произведение, картина, скулптура. Да се задоволи тази нужда е най-добрата бизнес стратегия.
Даниъл Пинк
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
41
Следваща