Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 25
Егото има нужда от признание. Духът няма нужда да благодари на себе си.
Стюарт Уайлд
Вашите нужди ще бъдат задоволени, след като успеете да намерите начин да проектирате енергия и да задоволите нуждите на някой друг.
Стюарт Уайлд
Парите, които знаете, че имате нужда или искате да похарчите през следващите няколко години, са спестявания. Парите, които държите под ръка за спешни случаи, принадлежат към спестяванията. Парите, които се надявате да използвате скоро за първоначална вноска за къща, принадлежат към спестяванията. И всички спестявания принадлежат към нискорискова банкова спестовна сметка или сметка на паричния пазар.
Сузи Орман
Ти си силна и независима, казах си, докато отключвах вратата. Способна и умна. Няма нужда от мъже.
Сюзан Денърд
Мисля, че всеки има нужда от цел. И каква цел ще бъде важна. И за това трябва да учим и трябва да бъдем интелигентни.
Тадао Андо
Мисля, че имам нужда от психиатър, защото смятам, че съм психически разстроен по някакъв начин.
Тайсън Фюри
Имам хубава къща, хубави коли, хубави часовници, хубави неща. Имам пари в банката. Нямам нужда от няколко лири - както е сега. Всичко това е без значение за мен.
Тайсън Фюри
Изхвърлих вината си, когато приех решението си според неговите собствени условия, без да преследвам безкрайно стари оплаквания, без да претеглям неговите грехове срещу моите. Без изобщо да мисля за баща ми. Научих се да приема решението си заради себе си, заради мен, а не заради него. Защото имах нужда от това, а не защото той го заслужаваше.
Тара Уестоувър
Винаги е нощ, иначе няма да имаме нужда от светлина.
Телониъс Монк
Колко ужасна е нуждата от Бог.
Теодор Рьотке
Той дори предоставил телефона на съпругата си във формуляра за съгласие за операция, в случай на нужда. Ако е отслабнал, нека тя първа се зарадва!
Тереза Боучкова
Америка трябва да направи обратен Колумб. Светът вече няма нужда да открива Америка; но Америка спешно трябва да открие световното виждане за Америка.
Тимоти Гартън Аш
Имате нужда от някой, който да издържа пенсионерите. Трябва да платите в пенсионните планове. Имате нужда от хора, които да работят в болниците, в домовете за стари хора.
Тод Бъкхолдс
Колкото повече възможности за избор имаме, толкова по-голяма е нуждата от фокус.
Том Батлър-Бодън
Ние четем художествена литература, за да задоволим по-основна нужда - да си представим пътя си в други животи, да изследваме герои и ситуации, които ни казват нещо ново за света и може би за нас самите, или за да ни припомнят нещо важно, което може би сме забравили.
Том Перота
Ако Адам и Ева не са били ловци-събирачи, то със сигурност са били събирачи. Но тогава потребителското желание, или самоогорчението, или "сърбежът", както го нарича Шопенхауер, се появи във формата на змия. Това капиталистическо чудовище събужда в Адам и Ева възможността нещата да бъдат по-добри. Незабавно те са изгонени от градината и осъдени на живот, изпълнен с труд, тежък труд и болка. Иска изместени нужди и оттогава нещата вървят надолу.
Том Ходжкинсън
След като изследвате живота извън работата, той става пристрастяващ. Колкото по-малко работите, толкова по-малко искате да работите. В началото странният свободен следобед изглежда като фантастичен лукс. Не след дълго избирате четиридневна седмица. Тогава четиридневната седмица се превръща в непоносима нужда от вашето време, така че намирате начин да преминете към тридневна седмица.
Том Ходжкинсън
Да, аз съм за миграцията. Но аз също подкрепям образованието. Но в същото време аз подкрепям прогресивното данъчно облагане. Мисля, че имаме нужда от всичко това. Мисля, че не е нужно да избираме едно нещо.
Тома Пикети
Ако Републиканската партия продължи да смята, че не трябва да има увеличение на данъците, ние сме заседнали. Капитализмът не може да работи без предпазни мрежи или фискална предпазливост и имаме нужда и от двете в устойчив баланс.
Томас Фрийдман
Няма нищо по-ценно от страхотното обучение в класната стая. Но нека спрем да натоварваме цялата тежест върху учителите. Имаме нужда и от по-добри родители. По-добрите родители могат да направят всеки учител по-ефективен.
Томас Фрийдман
Друга езикова характеристика, свързана с психопатията, е склонността да се говори за власт, пари, секс и физически нужди, докато хората с по-ниска психопатия са склонни да говорят повече за семейството, приятелите и духовността.
Томас Чаморо-Премусик
Тя се ухили, търсейки целия свят като лепкаво момиченце, което току-що бе убедило лековерната си майка, че наистина е пуснала първото парченце бонбони в бурята и ще има нужда от друго.
Уенди Стъб
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
41
Следваща