Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 24
Човек има нужда от настояще, за да не мисли за миналото.
Сантяго Ронкалиоло
Не мога да се погрижа за нуждите на всеки и от какво ще бъдат обидени; това е една свобода, която имам.
Сара Силвърман
Да осмисля повече моите данни, моите нужди, моите задачи – за мен това е бъдещето на Office.
Сатя Надела
Нуждата от движение е подобна на пристрастяването към хероин. Пространството не ви оставя на мира. Никога няма да каже: ами тоя падна, стига ме тъпчат, остави го, нека си почине. Не! Вместо да стане нищожно за инвалида, пространството непрекъснато му се натрапва, показва привидната си широчина и въпреки това, парадоксално, започва да стяга обръча около теб. След време поне ще разбереш какво си намислил. Същото важи и за олимпийския победител в спринта на 100 метра, и за човека в инвалидната количка, и за морската краставица.
Светислав Басара
Светът започва наново с всяко раждане, казваше баща ми. Забрави да каже, че с всяка смърт свършва. Или не смяташе, че има нужда. Защото през голяма част от живота си той е работил в гробище.
Себастиан Бари
Намирам за непоносимо нуждата от тяло, за да съществувам.
Сеес Нотебоом
Ти обичаше толкова силно и се надяваше толкова много, а след това се оказа без нищо. Деца, които вече нямат нужда от теб. Съпруг, който вече не те искаше. Нищо не остана освен теб, сама и празно пространство.
Селест Инг
Всички революции произхождат от това, че правителството не е удовлетворило навреме назрелите народни потребности. Те произхождат от това, че правителствата остават глухи за народните нужди.
Сергей Вите
Или може би няма нужда да търсите обяснение за нещо, което не изисква обяснение. Приятелството на децата, като първата любов, никога не ги изисква - просто е, това е всичко.
Анна Берсенева
Старостта е аскетична. Тя не се нужда от комфорт и е доволна и на малко.
Сергей Волков
Бавност в усвояването на храната - не само от изтощение, но и от изгарящата нужда да продължим момента на ситост до безкрайност, с надеждата, че това всяка минута, разбивайки всичко и всичко, чувството на глад ще отстъпи.
Сергей Яров
В крайна сметка всъщност няма значение каква е политическата система... Не ни трябват перфектни политически системи; имаме нужда от перфектно участие.
Сесар Чавес
Когато бедните хора участват в дълъг конфликт, като стачка или стремеж за граждански права и натискът се увеличава всеки ден, има дълбока нужда от духовни съвети. Без него виждаме, че семействата се рушат, лидерството отслабва, а работниците стават уморени.
Сесар Чавес
Това, с което се сблъскваме сега, е противоречието между небалансираното и неадекватно развитие и непрекъснато нарастващите нужди на хората за по-добър живот.
Си Дзинпин
По време на това второ действие главният герой се натъква на препятствие след препятствие, което му/ пречи да постигне своята драматична нужда, която се определя като това, което героят иска да спечели, спечели, получи или постигне в хода на сценария. Ако знаете драматичната нужда на вашия герой, можете да създадете препятствия пред нея и тогава вашата история става ваш герой, преодолявайки препятствие след препятствие, за да постигнете неговата/нейната драматична нужда.
Сид Фийлд
Опра е богат човек, лидер на глутницата в света на хората. Толкова много я виждат като доминираща, като авторитетна фигура. Начинът, по който гледам на нейната енергия, виждайки я по телевизията, е много спокойна, тиха енергия. За да постигнете контрол, имате нужда от по-висока енергия от вашето куче.
Сизар Милан
Кучетата са се озовали в странно затруднение, живеейки с хора. В дивата природа кучетата не се нуждаят от хора, за да постигнат баланс. Те имат водач на глутница, работят за храна и пътуват с глутницата. Когато ги доведем в нашия свят, трябва да им помогнем да постигнат баланс, като задоволят нуждите си, както природата е предвидила. Това изисква упражнения и дисциплина преди привързаност и винаги поддържане на спокойствието, настоятелно лидерство на глутницата.
Сизар Милан
Породата е сред най-маловажните неща за едно куче. По-важно е да намерите куче със съвместима енергия и нужди, което ще се впише в начина ви на живот.
Сизар Милан
Вече не принадлежах на себе си. Нямах нито уста, нито очи, нито мисли. Нямах нужда от нещо, което да променя или да бъда различен... Дупката в мен беше запълнена... и бях част от неща, които не можеха да се видят. Не знам колко време бях там. Нямаше време.
Софи Лагуна
Нямате нужда от бомба, за да спечелите този случай. Вече имате такава - аз съм бомбата.
Стив Кавана
Това е напрежението, което изпитваме между желанието да заличим и забравим и нуждата винаги да помним, и това се случва само след като знаете, никога преди.
Стив Мосби
За съжаление емпатията често остава настрана, защото когато имаме най-голяма нужда от нея, сме най-малко отворени да я използваме - тоест, когато сме под стрес, неразбрани, раздразнени или отбранителни.
Стивън Дж. Стейн
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
41
Следваща