Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 23
Ако можем да преобразуваме 0,03 процента от слънчевата светлина, която пада върху земята, в енергия, бихме могли да задоволим всичките си прогнозирани нужди за 2030 година.
Рей Кързуайл
В днешно време казват, че се нуждаете от специален чип, който да поставите в телевизора, така че децата да не могат да гледат това и това. По мое време нямаше нужда от чип. Майка ми беше чипът. Край на историята.
Рей Чарлс
Жените ме закотвят. Те са там, когато имам нужда от тях. Те са чувствителни към мен и аз съм чувствителен към тях. Не казвам, че съм обичал толкова много жени.
Рей Чарлс
Но може би светът има нужда от това. Малко по-малко разум и малко повече вяра.
Рейчъл Джойс
Когато правя неща, които не бива да правя, майка ми казва, че имам нужда от нов чифт очила - че трябва да гледам различно на избора, който правя.
Ридли Пиърсън
Ако не беше толкова мил, толкова внимателен, тя отдавна щеше да го е оставила, много преди нещата да станат сериозни, но нежността му я обезоръжава и я задържа. Кадънс имаше нужда от тази нежност, защото дълго време бе живяла без нея.
Андрю Портър
Като се замисля назад, неудобно е да си спомням тези думи. Изобщо не ми прилича да участвам в такива самопоздравителни хиперболи, но това се случи. Казах го, защото бях отчаян. В този конкретен момент имах нужда да се чуя да го казвам. Защото, за да продължа напред, трябваше да повярвам, че тази лудост има някакъв смисъл извън мен. И Джейсън също. Изглежда толкова малко нещо. Но като изрекохме тези думи на глас, успяхме да отместим фокуса от умората и да прегърнем една идея, която започна да пуска корени онази сутрин по време на моята медитация преди плуване.
Рич Рол
Няма нужда от връзка между болката и промяната. Но съществува един клас човешки същества, които трябва да бъдат наранени, за да се променят, и това са терапевтите. Повечето терапевти твърдо вярват, както съзнателно, така и подсъзнателно, че промяната трябва да бъде бавна и болезнена.
Ричард Бандлър
Хората измислят идеи всеки ден, за да оправдаят за себе си и другите своите действия и нужди.
Ричард Райт
Нуждата му да бъде нахранен, да бъде гушкан, да бъде обичан беше всичко, което й попречи да изостави надеждата.
Роберта Рич
Разбрах, че имам нужда от Бог повече, отколкото се нуждая от спасяването. Трябваше да се приближа до Него в бурята повече, отколкото ми трябваше, за да бъда изваден от бурята.
Робин Лий Хатчер
Животът не винаги ви дава това, което искате, но винаги ви дава това, от което имате нужда.
Робин Шарма
Има огромна разлика между любовта и нуждата. Някой, който се нуждае от вас, ще се постави на първо място. Някой, който те обича, ще те постави на първо място.
Робърт Дугони
Талантливите служители, които поставят нуждите си пред своите колеги и компанията, са опасни.
Робърт И. Сатън
Кучето е близко до човек по нуждата си от живи интереси.
Робърт Скот
С това като идеал, не е чудно, че толкова много хора си поставят невъзможни цели. Когато ненавиждате това, което виждате в огледалото, имате нужда от самоконтрол, за да не започнете бърза диета. Трябва да си припомните, че диетите обикновено работят в началото, но се провалят напълно в дългосрочен план.
Рой Баумайстър, Джон Тиърни
Истината беше, че Светлана не знаеше какво е любов. Някаква дълбока част от нея вероятно е вярвала, че не може да бъде обичана. Тя все още търсеше романтизиран, идеализиран заместител на любовта. В това тя не приличаше на много жени, въпреки че може би случаят й беше краен. Тя чувстваше, че има нужда от мъж, който да я измисли или да я завърши. Отчаянието й идваше от ужаса да бъде сама, но кой от мъжете, към които тя беше привлечена, щеше да се обвърже с дъщерята на Сталин и да поеме този мрак?
Роузмари Съливан
Убедена съм, че основната причина да сме толкова обсебени от ресторантите се дължи на основната ни нужда да излезем от виртуалното пространство в реалното. Няма да излизаме да ядем просто за да споделяме храна; ние сме там, за да седим заедно на една маса, да забавим темпото, да дишаме един и същи въздух.
Рут Райшил
Влизате в ресторант в наши дни и това, което виждате, е всеки с телефона си до себе си. Това е ужасно. Вместо да се концентрират върху връзката, върху нуждите и дейностите и интересите на другия човек, те постоянно гледат телефона си.
Рут Уестхаймер
При вълците солидарността е на първо място, но когато ловуват, си сменят ролите. Неявната йерархия зависи от това кой какво прави. В една организация един уникален човек прави разликата, но имате нужда от работа в екип, за да се случи това.
С. К. Прахалад
Възможно ли е първата любов да е била единствената истинска любов? И че след като тези първи огньове бяха потушени или изгорени, мъжете и жените избраха кого да обичат въз основа на светските нужди и след това пресъздадоха ритуалите и чувствата на това първо чисто преживяване - подхранваха пламъците, които някога горяха по собствено желание...
Саймън ван Буй
Очаква се морските лидери да се хранят последни, защото истинската цена на лидерството е готовността да поставите нуждите на другите над вашите. Великите лидери наистина се интересуват от онези, които имат привилегията да ръководят, и разбират, че истинската цена на лидерската привилегия идва за сметка на личния интерес.
Саймън Синек
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
41
Следваща