Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 18
Нямам къща само сянка. Но винаги, когато имате нужда от сянка, сянката ми е ваша.
Малкълм Лоури
Електронният четец със сигурност сортира овцете от козите и разделя тези, които имат нужда да четат, от тези, които обичат да обръщат страниците.
Маргарет Драбъл
Той взе пръстите ми в своите и за дълъг момент останахме неподвижни. Две стари тела, свързани заедно от ръцете ни и от хилядите нежни думи, които вече нямаме нужда да говорим.
Марек Алтер
Няма нужда да уведомявате семейството си за подробностите за това, което изхвърляте или дарявате. Можете да оставите общите пространства до края. Първата стъпка е да се изправите срещу собствените си неща.
Мари Кондо
Вярвам, че най-неотложната нужда на родителите днес е да възпитат у децата си морална визия: какво означава да си добър човек, отличен съсед, състрадателно сърце? Какво означава да кажем, че Бог излиза, че ни обича и се грижи за нас? Какво означава да се обичаме и да си прощаваме? Родителите и лицата, които се грижат за децата, трябва да играят основна роля за връщането на нашето общество към здравословното усещане за святото. Трябва да се ангажираме да храним душите на нашите деца по същия начин, по който се ангажираме да храним телата им.
Мариам Уилямсън
Каквото и да минавам днес, няма нужда да се страхувам. Защото Бог е всемогъщ и Бог е тук. Никога не съм отделен от Този, който ме е създал. Не мога да направя нищо, за да Го накарам да отвърне лицето си от мен. Аз съм обичан, обгрижван съм и съм напълно в безопасност в ръцете на Бог.
Мариам Уилямсън
Но руски селянин, дори и непиещ, може да падне в пропастта Може би! С глава и с всички вътрешности - като във водовъртеж. Когато силите свършат и той разбере, че в живота няма нищо. И няма нужда и да живее. Защо? Ако няма смисъл...
Мария Метлицкая
Когато софтуерът започна да се продава на хора, които никога не биха се смятали за технически, изведнъж стана ясно, че имате нужда от хора, които говорят техния език.
Марк Рандолф
След като сте предприемач, вие винаги сте предприемач и имате нужда от това решение.
Марк Рандолф
Хазартът в средновековна Франция е бил прост бизнес. Всичко, от което се нуждаехте, бяха приятели, гърне и пиле. Всъщност нямахте нужда от приятели – можеше да правиш това с враговете си – но тенджерата и пилето бяха от съществено значение.
Марк Форсайт
Цялата медицина се свежда до това: Разберете какво ви смущава; Отърви се от него. Разберете от какво имате нужда; Вземи го. Останалото прави тялото.
Марк Хаймън
Нямам нужда от Мишелин и те не се нуждаят от мен.
Марко Пиер Уайт
Готвачите не ядат в нормални часове, така че единственият път, когато се почувствате, че наистина имате нужда от хранене, е след обслужване, когато сте изтощени и просто желаете нещо, което да ви помогне да си почивате.
Маркус Самуелсон
С всички безкрайни сортове и гарнитури, които можете да добавите към бургери, няма нужда да продължавате да мърморите по скучните бургери и кетчупа, открити при всички събития и барбекюта.
Маркус Самуелсон
Армията? Нямам нужда от армия, когато имам брадвата си!
Маркус Хайц
Нуждите на мнозинството са по-важни от нуждите на малцината.
Маркъс Блейк
Бъдете готини с всички, през цялото време, защото всеки има нужда от това, дори и да не изглежда така.
Маркъс Емерсън
Нашите нужди, според Маслоу, са това, което ни мотивира да направим всичко необходимо, за да реализираме целта си в живота. задоволяването на тези потребности определя мнението ни за себе си, самочувствието ни и се отразява на мирогледа ни.
Маркъс Уийкс
Децата се нуждаят от пространство повече от свръхзащита. Родителите, които витаеха, отговаряха на собствените си нужди, а не на децата си.
Марта Удруф
През последната година на моето председателство пътувах 200 дни от 365. Трябва да водите много дисциплиниран живот. За да мога да направя това, имам нужда от много сън. Но нямам проблеми със съня. В дълги дни лесно мога да поспя 20 минути следобед.
Марти Ахтисаари
Едно от най-дисфункционалните вярвания на успешните хора е нашето презрение към простотата и структурата. Ние вярваме, че имаме нужда от структура, която да ни помага при привидно прости задачи.
Маршал Голдсмит
Анализите на другите всъщност са израз на собствените ни нужди и ценности.
Маршал Розенберг
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
41
Следваща