Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 14
Кажи им, че имам главоболие – не, чумата! Имам нужда от нещо хубаво и заразно.
Лорън Уилиг
Знаете ли, нямате нужда от лидер, за да администрирате нещо, което върви много добре. Всъщност, в известен смисъл, прекалено амбициозен човек при това обстоятелство вероятно може да го прецака.
Луис В. Герстнер
Нямаме нужда от министерства на търговията, труда и образованието; имаме нужда от единен отдел за умения, който ще насърчава интегриран подход към глобалната конкурентоспособност.
Луис В. Герстнер
В крайна сметка здравеопазването се проваля и на най-основния тест. Не е организирано около нуждите на пациента.
Майкъл Портър
Нямам нужда от нищо друго. Всяка сутрин ставам от леглото и се изправям срещу света, защото знам, че ти съществуваш.
Силвия Дей
Понякога имам нужда от това, което единствено можеш да предложиш – от твоето отсъствие.
Ашли Брилиант
Това, от което човек има нужда, е тишина и топлина, това което е дал, е само леден хаос.
Симон Вейл
Човешката душа има нужда от истината и от свобода на изразяването.
Симон Вейл
След като човечеството унищожи капитализма, то ще навлезе в епохата на мира и тогава вече няма да са му необходими войни. Тогава няма да има нужда от армии, военни кораби, бойни самолети и отровни вещества. Тогава човечеството во веки веков няма да види войни.
Мао Дзедунг
Благотворителността по-скоро ражда потребности, отколкото задоволява нужди.
Василий Ключевски
Един човек е обичан просто, защото е обичан. Няма нужда да има причина за любовта.
Паулу Коелю
Няма нужда да ви казвам, че ситуацията в света е много сериозна. Това трябва да бъде ясно на всички ингелигентни хора.
Джордж Маршал
Обикновено има нужда от една бира, за да пусна мотора.
Норман Мейлър
Била съм с един и същи партньор много дълго време, но пак поддържам нетрадиционно отношение. Не мисля, че хората имат нужда да се женят. Мисля, че много хора се нуждаят от това парче хартия, но не мисля, че всеки се нуждае от него, за да се чувства сигурен.
Ева Мендес
Имам нужда от храна за да поддържам енергията си на високо ниво, така че наистина не мога да спазвам диети.
Сиена Милър
Нуждата от измислицата вероятно е родена заради табуто върху определени откровения. Тя е не само фантазия, но и отговор на ограниченията в обясненията на хората.
Анаис Нин
Нуждата учи на всичко онзи, до когото се докосне.
Плавт
Приходите в бюджета ни не са се променили, дори се увеличиха заради курсовата разлика. Факт е, че ако трябва да купуваме чрез внос, имаме нужда от повече рубли, които да конвертираме в долари и евро и да купуваме. Но когато продаваме единица стока за долар или евро, сега получаваме повече от рубла. Тук продавахме стоки за долар и внасяхме 35 рубли в страната, днес продавахме за същия долар и вече внасяхме 47–49 рубли. Ако е необходимо, конвертирайте обратно, ние можем да го направим.
Владимир Путин
... огромното мнозинство споделя тезата, че не е имало нужда да се поразява незащитен руски бомбардировач.
Владимир Путин
Но сега не говорим за помилване, сега говорим за определени политически сили. Нямат програма за развитие на страната. Имат ли нещо положително и какво ми харесва по принцип? Това е, че те излагат проблеми и това е наистина добре, правилно е и трябва да се направи. Но за положителното развитие на страната това не е достатъчно, съвсем недостатъчно. Защото самото съсредоточаване на вниманието върху проблемите не просто не е достатъчно, но дори е опасно, защото може да доведе до сигурно разрушение, а ние имаме нужда от съзидание.
Владимир Путин
Дълго време се боях от това, да остана сам. Наложи се да свикна със самотата. Имаше моменти, в които имах нужда да пoговоря с някого, за да не полудея. Но сега обичам да съм сам. Честно. Самотата е голям лукс.
Джак Никълсън
Приятелите ти имат нужда от теб, когато грешат, Джин-Луиза. Не се нуждаят от теб, когато са прави...
Харпър Ли
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
41
Следваща