Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 13
Моят съвет би бил да не пишете до 35. Имате нужда от малко опит и животът да ви поочука малко. Израстването е толкова трудно, че така или иначе вероятно няма да имате много емоции.
Джоана Тролъп
Здравият срам е емоция, която ни учи за нашите граници. Както всички емоции, срамът ни подтиква да задоволим основните си нужди.
Джон Брадшоу
Имате нужда от опит, приключения и изследвания повече, отколкото ви е необходима алгебра!
Джон Гатоу
За да се насладиш на моята музика, ти имаш нужда от дълбочина и емоционалност.
Джони Мичъл
Всяка фантастика за вампири преоткрива вампирите според собствените си нужди. Вземете това, което искате.
Джос Уедън
Ако не могат да се правят пари за отчитане и писане на статии, тогава професионалистите просто не могат да го правят повече. Освен ако не приемем позицията, че аматьорската блогосфера е наистина способна да поеме ролята, която играят "Ню Йорк Таймс" и CNN, тогава имаме нужда от решения за плащане на съдържание.
Дъглас Рушкоф
Чудото е нашата нужда днес, а не информация.
Елия Казан
Когато се стъмни, винаги имаме нужда от някой. Тази мисъл, продукт на безпокойство, ми идва само вечер, точно когато съм на път да прекратя писателските си проучвания.
Енрике Вила - Матас
Любовта почива на два стълба: отдаване и автономия. Нашата нужда от сплотеност съществува наред с нашата нужда от отделност.
Естер Перел
Като готвач трябва да уважавате своите гости и техните нужди. Ако решат, че искат да ядат определени неща, а не да ядат други, ако поради религиозни причини или просто решат, че не искат да ядат определени съставки, трябва да спазвате това.
Жоел Робушон
Имам нужда от моята независимост. Трябва да имам това.
Карол Вордерман
Живей ден по ден. Поддържайте вниманието си в настоящето. Нямайте очаквания. Не правете преценки. И се откажете от нуждата да знаете защо нещата се случват така, както се случват. Откажете се!
Каролайн Мис
Всички кучета могат да бъдат кучета водачи от един вид, водещи ни до места, за които дори не знаехме, че имаме нужда или искаме да ходим.
Каролин Нап
От векове въпросът за мъжете, които имат нужда да разбират жените, просто не възниква. Мъжете се оценяваха според начина, по който се измерваха с мъжките добродетели.
Алисън Пиърсън
Всички провали на човека се дължат или на религиозното отричане на биологичните нужди на човека, или на материалистичното отричане на духовните желания на човека.
Алия Изетбегович
Аз съм, първо, християнин и второ, човек с много, много сериозно лично мнение, така че съм мотивиран от много много неща и, разбира се, не от нуждата или желанието да задоволявам представите на другите за това кой съм.
Кен Хенсли
Ако искате да капитулирате пред това какви са търговските нужди, винаги можете да бъдете търговски ценен, но аз не се интересувам от това.
Кен Хенсли
Имаме твърде голямо различие в света; имаме нужда от повече приобщаване... Ако продължаваме да имаме неинклюзивен растеж и продължаваме със ситуацията с безработица, особено безработицата сред младите хора, нашето глобално общество не е устойчиво.
Клаус Шваб
Всеки има нужда от нещо от мен.
Лена Дънам
Човекът трябва да живее, знаеш, трябва да си проправи път и да намери смисъла си в живота и любовта. За да го направи, той се нуждае от кафе, има нужда от кафе и кафе.
Либа Брей
Всички имаме нужда от някой, с когото да поговорим. Би било добре да си поговорим... не просто да си говорим, а истински. Не бива да се страхуваме толкова, защото повечето хора наистина харесват този контакт; това, което показваш, че си уязвим, ги прави свободни да бъдат уязвими.
Лив Улман
Баба ми ме научи на сезонността на храната. Тя живееше с ритмите на природата. Това е начинът, по който трябва да живеем. Защо имаме нужда от малини през януари, долетяни от Чили?
Лидия Матичио Бастианич
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
41
Следваща