Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 12
Математиката се отличава от всички останали науки с изключение само на етиката в това, че няма нужда от етика.
Чарлс Пърс
Имам голяма нужда от Христос: имам голям Христос за моята нужда.
Чарлс Х. Спърджън
Всеки един от нас може да направи добро дело, всеки ден и навсякъде. В болници с отчаяна нужда от доброволци, в домове за възрастни хора, където нашите родители и баби и дядовци копнеят за усмивка, чуващо ухо, на улицата, на работните ни места и особено у дома.
Шари Арисон
Не трябва да се чувствате виновни, че отделяте време за себе си. От време на време всеки има нужда да си даде голяма мечешка прегръдка и да се поглези с TLC.
Шон Кови
Ако отидете в голям град навсякъде по света и имате нужда от лекар, просто ме попитайте. Мога да ти кажа кой е добър и кой лош. Дори обмислях да напиша пътеводител.
Щефи Граф
Нямаме нужда от подробни статистически доказателства, че търговията зависи от просперитета в индустриалните страни.
Артър Луис
Положителните емоции не са тривиален лукс, но вместо това може да са критични нужди за оптимално функциониране.
Барбара Фредриксън
Когато пиша заглавна страница, я държа и гледам и си мисля, че имам нужда от четири хиляди изречения, за да се справя с това, и ще имам книга.
Бетси Байърс
Това, че нямам особена нужда от религия, не означава, че имам нужда да отхвърлям религията встрани, както правят някои от колегите ми.
Брайън Грийн
Не питай от какво се нуждае светът. Запитайте се какво ви прави живи. След това отидете и го направете. Светът има нужда от живи хора.
Брене Браун
Можех да срещна ужасни хора и в крайна сметка да видя света през техните очи, да видя техните слабости, техните нужди.
В. С. Найпол
Слава аз вече имам. Сега имам нужда от парите.
Вилхелм Щайниц
Очаквайте всяка ваша нужда да бъде удовлетворена, очаквайте отговора на всеки проблем, очаквайте изобилие на всяко ниво, очаквайте да растете духовно. Вие не живеете по човешките закони. Очаквайте чудеса и вижте как се случват. Дръжте винаги пред себе си мисълта за просперитет и изобилие и знайте, че това задейства сили, които ще го въведат в действие.
Айлийн Кади
За нас е важно да осъзнаем факта, че имаме нужда, тъй като с това осъзнаване идва и усещането, че не бихме могли да имаме нужда, ако нямаше нещо, което да отговори на нуждите.
Гай Финли
Искате ли да прочетете книга? Това изисква самоанализ. Това изисква време далеч от хората и време далеч от постоянната нужда да общувате и да се свързвате.
Гари Щейнгарт
Най-хубавото на iPhone е това, което ми казва къде съм през цялото време. Никога вече няма нужда да се чувствате изгубени.
Гари Щейнгарт
Компаниите на Изток поставят много повече акцент върху човешките взаимоотношения, докато тези от Запада се фокусират върху продукта, най-важното. Изглежда, че западняците имат повече нужда от постижения, докато на изток има повече нужда от принадлежност.
Даниъл Голман
Разбира се, промяната изисква промяна. Докато не се почувства нужда от промяна, това е само събитие, а не модел.
Дейв Улрих
Будизмът говори за възможността да трансформира алчността, омразата и заблудата. Но понякога нуждата се превръща в алчност.
Джак Корнфийлд
Активният ум не се нуждаеше от разсейване във физическата си среда. Имаше нужда от колекция от изключителни книги и добра лампа. Може би малко сирене и бисквити.
Дж. Р. Уорд
Най-доброто обслужване на клиентите е, ако клиентът няма нужда да ви се обажда, няма нужда да разговаря с вас. Просто работи.
Джеф Безос
Имаме нужда от... много по-компетентно и честно правителство. Икономическата реформа и политическата реформа трябва да вървят ръка за ръка. Без едното не може да има и другото.
Джефри Сакс
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
41
Следваща