Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нужда" - страница 10
Не позволявайте на никого да се грижи за вас. Може би можеш да оставиш това на мен? Искам да кажа, да се грижа за теб? Чувствайте се свободни да се погрижите за мен в замяна... защото мисля, че ще имам нужда от вас да направите това.
Мелина Маркета
Не се нуждаем от захар, за да живеем, и нямаме нужда от нея като общество.
Мехмет Оз
Ние намираме най-много причини да помогнем на тези, които имат най-малко нужда от нас.
Насим Никълъс Талеб
Като млад изпитвах нужда да общувам с някого или нещо, но в собствената ми среда изглеждаше, че това не е опция. От друга страна вероятно ми липсваше смелостта да го направя, дори и да беше опция.
Ник Тошес
Страхотна храна е необходима повече от готвачи; имаше нужда от гурме закусвалници.
Никол Монес
Всички винаги казват, че конфликтът е драма и аз съм съгласен, но също така не мисля, че имаш нужда от драма навсякъде.
Ноа Хоули
За щастие или по друг начин живеем във време, когато средният индивид трябва да знае няколко пъти повече, за да бъде информиран, както го правеше само преди тридесет или четиридесет години. Да бъдеш "образован" днес изисква не само повърхностно познаване на изкуствата и науките, но и чувство за взаимовръзка, каквото се преподава в малко училища. И накрая, да бъдеш "образован" днес, по отношение на по-големите нужди, означава подготовка за световно гражданство; накратко, образование за оцеляване.
Норман Казънс
Помнете, че работата в екип започва с изграждане на доверие. И единственият начин да го направим е да преодолеем нуждата си от неуязвимост.
Патрик Ленсиони
Имаме нужда от правителство, уви, поради природата на хората.
Патрик О'Рурк
Вярваш ли в бога? Нямам нужда от тази хипотеза, той може би е наоколо.
Пиер Симон Лаплас
Не идеализмът ме накара от самото начало да искам по-сигурно и рационално общество. Това беше интелектуална преценка, която все още държа. Когато бях млад, името му беше социализъм. Можем да бъдем отклонени от имена. Но нуждата беше абсолютна и все още е абсолютна.
Реймънд Уилямс
Дясната ми страна е парализирана. Нямам нужда от лекар. Мога да преодолея собствените си проблеми.
Андрю Джонсън
Кажи ми кой си. Няма нужда да ми казвате името си. Имената имат сила, дори човешките. Кажете ми къде живеете и какво правите с прехраната си.
Робин Маккинли
Най-богатият човек на света е не този, който има повече от всички, а този, който се нужда най-малко от всички.
Робин Шарма
Светът няма нужда от туристи, които минават в автобус и цъкат с език. Светът такъв, какъвто е, се нуждае от хора, които ще го обичат достатъчно, за да го променят, с това, което имат, където са.
Робърт Фулам
Подаръкът не беше голям като пари и нуждата ми не беше голяма, но духът на подаръка е извън цената и ме оставя благословен и длъжник.
Робърт Фулам
Защо се твърди, че ако хората не могат или не могат да се грижат за собствените си нужди, хората от правителството могат да го направят за тях?
Рон Пол
Мисля, че моето семейство и най-близките ми приятели научават за нуждата ми да се оттегля и аз се уча как да възстановявам и съхранявам енергията си, за да служа както на общността по най-добрия начин, така и да служа на сърцето на писателя си.
Сандра Сиснерос
Поетът съществуваше сред пещерните хора; той ще съществува сред хората от атомната епоха, защото той е присъща част на човека. Дори религиите са родени от нуждата от поезия, която е духовна потребност и именно чрез благодатта на поезията божествената искра живее вечно в човешкия кремък.
Сен-Джон Перс
Никога не сте достатъчно силни, че да нямате нужда от помощ.
Сесар Чавес
От дълбочината на нужда и отчаяние хората могат да работят заедно, могат да се организират, за да решат собствените си проблеми и да изпълнят собствените си нужди с достойнство и сила.
Сесар Чавес
Ако не можете да промените всичко наведнъж, тогава поне работете върху промяната на нещо всеки ден. Станете агресивни в битката си с егото. Вероятно нямате нужда от всички неща, които то иска. Имате нужда от надежда, дисциплина, творческа изява, любов и спокойствие – това са важните неща. Помнете, че когато сте балансирани, едно стъпало ще ви отведе до следващото. Но рядко ще видите цялото пътуване или всички отговори наведнъж.
Стюарт Уайлд
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
41
Следваща