Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Смисъл" - страница 33
На мен не ми е нужен целият свят. Аз просто искам да имам нещо, заради което има смисъл всяка сутрин да ставаш от леглото си.
Джаклин Сюзан
Нужна е много смелост, за да бъдеш честен със себе си, да бъдеш верен на това, което сърцето ти диктува. Винаги сте били много смели в този смисъл и се надявам да продължите да бъдете.
Джанди Нелсън
Бъдещето се предсказва от миналото и бъдещето е възможно само заради миналото. Без минало и бъдеще настоящето е частично. Цялото време е вечно присъстващо и така цялото време е наше. Няма смисъл да забравяме и всеки смисъл да мечтаем. Така настоящето се обогатява.
Джанет Уинтерсън
Ако иска смисъл - смисъла на мечтите си, тайните си, живота си - човек трябва отново да обитава миналото си, колкото и да е тъмно и да живее за бъдещето, колкото и да е несигурно.
Джед Рубенфелд
Фокусирайте се върху това да бъдете здрави и загубата на тегло ще последва. Ако правите прочистването за бързо отслабване, тотално пропускате смисъла!
Джей Джей Смит
Целият смисъл на историите за Възкресението - и самото Възкресение - е, че ние не разпознаваме Исус, когато той се върне при нас.
Джей Парини
Подозирам, че огромно количество тревоги и страдания, които виждаме наоколо, могат да бъдат проследени отблизо до безразсъдната ни злоупотреба с нашите ресурси. Просто погледнете всяко сметище и вижте какво се губи. В известен смисъл си пропиляхме душите.
Джей Парини
В известен смисъл написах книгата за Исус, която исках да прочета.
Джей Парини
В рамките на християнската традиция фундаментализмът възниква през 19 век като опит да се отблъсне срещу модерните четения на Библията, които предполагат, че всичко в текста не е вярно в някакъв буквален смисъл.
Джей Парини
За съжаление, много млади вярващи - и някои по-възрастни също - не знаят, че в живота на всеки човек ще има моменти, когато обстоятелствата не се събират - когато Бог изглежда няма смисъл. Този аспект на християнската вяра не се рекламира добре.
Джеймз Добсън
Мисля, че всички неща са дух и произлизат от духа. Когато погледнете живота от тази гледна точка, той придобива съвсем нов смисъл.
Джеймс Ван Прааг
Linux е сложен пример за мъдростта на тълпите. Това е добър пример в смисъл, че показва, че можете да настроите хората да работят по децентрализиран начин - тоест, без никой наистина да насочва усилията си в определена посока - и въпреки това да се доверите, че ще получат добри отговори.
Джеймс Суровецки
Какъв е смисълът на живота? Какъвто и да искате.
Джеймс Фрей
Е, ако аз съм само резултат от минали причини, тогава съм жертва на тези минали причини. Зад нещата няма по-дълбок смисъл, който да ми дава основание да бъда тук.
Джеймс Хилман
Успяхме да се насладим на нашата визия за живота: красотата на живота стана без значение за неговия смисъл.
Джеймс Хилман
Предполага се, че властта е толкова корумпирана. Не мисля, че е толкова корумпирана, в обичайния смисъл на думата, толкова глупава и нереалистична. Колкото повече власт има човек, толкова повече получава от реалността.
Джейн Джейкъбс
Един от най-добрите начини да станеш ефективен родител - или, в този смисъл, ефективен човек - е да разбереш възприятията на другите хора, да можеш да "влезеш" в техния свят.
Джейн Нелсън
Всичко е токсично. Това е смисълът. Не можете да избегнете токсините. Мисленето, че можете, е просто още един симптом на етапа на токсичното претоварване.
Джейн Смайли
Всяко проявление на национална гордост е не просто просто наивно, но в известен смисъл осъдително от морална гледна точка.
Джеръми Паксман
Прозрения от мита, мечтите и интуицията, от погледите на невидима реалност и от многогодишната човешка мъдрост ни дават намеци и предположения за смисъла на живота и за какво сме тук. Молитвата, спазването, дисциплината, мисълта и действията са средствата, чрез които израстваме и намираме смисъл.
Джийн Шинода Болън
Синхронните събития ни предлагат възприятия, които могат да бъдат полезни за нашия психологически и духовен растеж и могат да ни разкрият чрез интуитивно познание, че животът ни има смисъл.
Джийн Шинода Болън
Не мисля, че колежите са безопасни пространства. Едно е да имате дом на братство или обществен център, където учениците могат да отидат и да говорят за споделените си преживявания. Но друго е да има безопасни пространства в смисъл, че университетът им осигурява защита от това, което трябва да преживеят, и намират начини за протести и съпротива.
Джоан Уалах Скот
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
41
Следваща