Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отношение" - страница 6
Хората казват, че тренирам кучета, но в много отношения аз тренирам хора.
Сизар Милан
Да си робовладелец означаваше да гледаш на афроамериканеца като на по-нисш във всяко отношение.
Стивън Амброуз
От само себе си се разбира, че еврейският народ не може да има друга цел освен Палестина и че, каквато и да е съдбата на предложението, нашето отношение към земята на нашите бащи е и ще остане непроменимо.
Теодор Херцел
Повече ме интересуват междуличностните отношения - между влюбени семейства, братя и сестри. Ето защо пиша за това как се отнасяме един към друг.
Тери Макмилан
Архитектурата е свързана със света, но в същото време има определена автономия. Тази автономия не може да се обясни по отношение на традиционната логика, защото най-интересните части на работата са невербални. Те действат в рамките на творбата, като всяко изкуство.
Том Мейн
Миналото не беше нито толкова добро, нито толкова лошо, колкото предполагаме: просто беше различно. Ако си разказваме носталгични истории, никога няма да се занимаваме с проблемите, пред които сме изправени в настоящето - и същото е вярно, ако с умиление предполагаме, че нашият собствен свят е по-добър във всяко отношение. Миналото наистина е друга страна: не можем да се върнем назад. Има обаче нещо по-лошо от това да идеализираме миналото - или да го представяме на себе си и на децата си като камара от ужаси: да го забравим.
Тони Джъд
Колкото по-добре познавате себе си, толкова по-добри са отношенията ви с останалата част от света.
Тони Колет
Основният проблем за републиканците по отношение на околната среда е, че каквото и да кажете, се разглежда през призмата на подозрението.
Франк Лунц
Икономиката и етиката естествено влизат в доста интимни отношения помежду си, тъй като и двете признателно се справят с проблема със стойността.
Франк Найт
Добрият историк е безвременен; въпреки че е патриот, той никога няма да ласкае страната си в никакво отношение.
Франсоа Фенелон
С течение на времето вие се променяте, научавате нови неща, отношението ви е различно. В момента все още се наслаждавам на ски състезанията толкова много, че би ми било трудно да мисля за прекратяване на кариерата си.
Херман Майер
Характерното политическо отношение днес не е на положителна вяра, а на отчаяние.
Хърбърт Рийд
Организациите и институциите позволяват да се формират стабилни очаквания от всеки член на групата по отношение на поведението на останалите членове при определени условия.
Хърбърт Саймън
Университетът не може да бъде кула от слонова кост, далеч от обществото, отстранена от практическите постижения на Революцията. Ако подобно отношение се запази, университетът ще продължи да дава на нашето общество адвокати, от които нямаме нужда.
Ернесто Че Гевара
След като разберете, че всичко се случва с причина, отношението към въпроси като болести или съдебни дела, например, се променя.
Шари Арисон
По отношение на една повествователна документална книга, когато описваш сцени, за които имаш множество източници и за които имаш различни източници, и решаваш да избереш път, който да събере цялата тази информация, е, да, определено ще има бъдете малко на автора в това. Но в това няма нищо лошо.
Бен Мезрич
Никой от нас не може да избегне да бъде замърсен от злото на света; всичко е въпрос на отношение към тях, което заемаш.
Азар Нафизи
В много отношения бременността и работата бяха по-трудни от майчинството.
Бетани Франкел
Нашата демокрация към истинската демокрация има същото отношение, както мъжа към евнуха.
Борис Немцов
Гадно е, изненадващ никой!!!! Ако лошото беше обувка, щяхте да го поберете!!! Ти си глупава пу-пу глава! Имах сексуални отношения с майка ти! Майка ти не беше толкова добра в леглото! Вие, сър, сте окаяна душа! Аз съм гума, ти си лепило!
Брайън Лий О'Мали
Това, което беше минало, беше минало. Предполагам, че това беше общото отношение.
В. С. Найпол
Всички отношения са основани на доверие. Мисля, че по-рано ревнувах, но сега не.
Ванеса Хъджинс
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
42
Следваща