Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отношение" - страница 33
На вътрешно, лично ниво, патриархатът формира отношенията между баща и син. На външното ниво на обичаите патриархатът определя кои черти и ценности трябва да бъдат насърчавани и възнаграждавани в обществото, т.е. какви архетипове имат предимство пред другите - както в рамките на мъжете, така и в отношенията помежду им.
Джийн Шинода Болън
Изправен пред решение какво да й кажа и как да й кажа, аз бутилирах. Доверието е такова. След като го загубите, вие започвате да коригирате отношението си към хората, поставяте охрана и филтрирате информацията, която искате те да знаят.
Джили Макмилън
Не казвайте на другите какво сте постигнали по отношение на контрола на пристрастяването към храната. Най-добре е да запазите това в тайна: това ще ви помогне бързо да спрете в зависимост от мнението и одобрението на другите. Научете се да се гордеете със себе си и вашите постижения и наблюдавайте как това се отразява на самочувствието ви.
Джилиан Райли
Когато мъжа не усеща, че неговото присъствие в нечий живот го променя към по-добро, той трудно поддържа своят интерес към живот и отношения с жената. Каква е мотивацията, когато ти не си нужен...
Джон Грей
Правилото на тройките. Грешното отношение може да убие за три секунди, асфиксията може да убие за три минути, хипотермия за три часа, дехидратация за три дни и глад за три седмици. Или три месеца?
Александра Олива
Църквата носи двойна отговорност по отношение на света около нас. От една страна, ние трябва да живеем, да служим и да свидетелстваме в света. От друга страна, ние трябва да избегнем заразяването на света. Така че ние нито трябва да се стремим да запазим своята святост, като избягаме от света, нито да жертваме нашата святост, като се съобразяваме със света.
Джон Стот
По мое мнение най-жизненоважният факт за математиката е доста особеното й отношение към естествените науки или по-общо към всяка наука, която интерпретира опита на по-високо от чисто описателно ниво.
Джон фон Нойман
Съветите търсели не място на слънцето, а самото слънце. Тяхната цел беше светът. Те не биха толерирали компромис по отношение на целите, само по отношение на тактиката.
Джон Фостър Дълес
Хората не мислят по отношение на информацията. Те мислят от гледна точка на разкази. Но докато хората се фокусират върху самата история, информацията идва за пътуването.
Джона Бъргър
Винаги сме разсъждавали за дизайна като за нещо много повече от обикновена външна обвивка. Той е този, който определя нашето възприятие и отношение към продукта, той ни кара да се чувстваме.
Джони Айв
Никога не бих бил добър репортер, защото не съм точен по отношение на фактите.
Джордж Акерлоф
Възможно е също така да се съмнявам в собственото си същество, по отношение на битието на онези неща, които всъщност виждам и чувствам.
Джордж Бъркли
Вашето психическо отношение, т.е. начинът, по който мислите, чувствате и вярвате, определя вашата съдба.
Джоузеф Мърфи
Пожелайте на другия това, което желаете за себе си. Това е ключът към хармоничните човешки отношения.
Джоузеф Мърфи
Наистина ангелите идват сред нас всеки ден. Трудностите ни са толкова често, че в нашата суета и светско отношение ние напълно не успяваме да ги разпознаем какви са.
Джоузеф О'Конър
Фотографията има отношение към интервенцията, но фотографирането не е същото като интервенция.
Джудит Бътлър
Геноцидът не е легитимен вариант. Не е добре да решаваш, че цялото население няма право да живее в света. Без значение дали тези отношения са много близки или много отдалечени, няма право да освобождава население или да унижава основната си човечност.
Джудит Бътлър
Не съм отпаднал по отношение на неприятната истина. Всъщност винаги съм изпитвал някакво удоволствие да се изправя пред нея.
Джъд Морган
Изучавайте и практикувайте изкуството на човешките отношения. Научете се да вдъхновявате, а не да тласкате хората към това, което искате да получите от тях.
Дороти Карнеги
Романтиката е птица, която няма да пее във всеки храст, а любовните отношения, колкото и да са отдадени на чувствата, които ги вдъхновяват, често са толкова делови в благоразумието, с което се водят, че романтиката се свежда до просто крякане или отвратителна тишина.
Е. Ф. Бенсън
Има толкова много излишък по отношение на пазара за саморемоделиране. Мисля, че повечето жени са перфектно красиви и красиви такива, каквито са.
Ева Енслър
Анорексията беше моят опит да контролирам тялото си и да манипулирам тялото си, да гладувам тялото си и да оформя тялото си. Не бяха много добри отношения. Това беше връзката на баща ми с тялото ми. Това беше тиранична връзка "ще правиш каквото ти кажа".
Ева Енслър
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
42
Следваща