Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отношение" - страница 32
Трябва да имате предвид, че никой никога не е живял, е особено привилегирован; брадвата може да падне всеки момент, на всяка врата, без никакво предупреждение или каквото и да е отношение към справедливостта.
Джеймс Ейджи
С голямо задоволство заявявам, че отношенията ни с Франция, Русия и други сили продължават на най-приятелска основа.
Джеймс Мънро
Много често отношението ви за това, защо се е случило злополука или заболяване, се отразява на възстановяването ви.
Джеймс Редфийлд
Положих усилия да подхранвам женското в себе си. Нямам предвид открито, а по отношение на реакцията на нещата.
Джеймс Солтър
За да напишеш дяволски добър трилър, ти трябва убийствено отношение.
Джеймс Фрей
Ако пишете роман, можете да си позволите да видите къде ви отвежда духът, но по отношение на структурата и инженерството със сценарий трябва да сте доста прагматични; в противен случай ще избяга от вас.
Джейн Голдман
Всички са лоши в отношенията, докато не открият връзката, за която си струва да се борят.
Дженифър Ашли
Вашето отношение е всичко и то определя как ще преживеете всеки аспект от живота си.
Джералд Джамполски
Светът не трябва да се променя... Единственото нещо, което трябва да се промени, е нашето отношение.
Джералд Джамполски
Цивилизованото общество трябва да счита животните за достойни за морално внимание и етично отношение. Въпросът не е: "Могат ли да разсъждават?" нито: "Могат ли да говорят?" а по-скоро: "Могат ли да страдат?"
Джереми Бентъм
Проблемът с правдата в себе си е, че изглежда почти невъзможно да се разпознаем в себе си. Ще се примирим с почти всеки друг грях. но не и грехът на самоправдата. Когато имаме това отношение обаче, ние се лишаваме от радостта да живеем в Божията благодат. Понеже разбирате, благодатта е само за грешниците.
Джери Бриджис
Качественото представяне започва с позитивно отношение.
Джефри Гитомър
Ако смятате, че съм луд, може би сте прав. Но аз съм луд с положително отношение, бейби!
Джефри Гитомър
Вашите мисли зад думите, които говорите, създават вашето отношение.
Джефри Гитомър
Позитивното отношение е в основата на вашия живот - и определящ фактор за способността ви да служите.
Джефри Гитомър
След като откриете какво е вашето отношение или не, ще имате отправна точка и разбиране как да продължите напред.
Джефри Гитомър
Какво е позитивно отношение? Простото определение е начинът, по който се посвещавате на начина, по който мислите. Интересното е, че това е и определението за негативно отношение.
Джефри Гитомър
Отношението, хуморът и действието (постоянството) ще разбият страховете и отхвърлянето. Страхът от провал не съществува, ако вярвате, че не съществува.
Джефри Гитомър
Вярвам, че усмивката е атрибут на позитивно отношение както за вас самите, така и за възприятието на другите.
Джефри Гитомър
Един законодател ме обвини, че имам отношение към закона и реда от 19-ти век. Това е напълно невярно обвинение. Имам отношение от 18 век. Тогава бащите-основатели ясно дадоха да се разбере, че безопасността на спазващите закона граждани трябва да бъде една от основните грижи на правителството.
Джефри Гитомър
Вашето психическо отношение е вашата мотивация и ваше вдъхновение.
Джефри Гитомър
Позитивното психическо отношение се определя от вас. Не от други.
Джефри Гитомър
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
42
Следваща