Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отношение" - страница 29
Толкова много неща се случват в главата ми по отношение на писането, има толкова голямо място в живота ми, заето от това. Не мога да си представя да се заеме от съпруг и деца и да пише и всичко да си получава дължимото. Не вярвам, че има място за всичко. Наистина не го правя.
Шонда Раймс
Културата играе самостоятелна роля по отношение на мирното съвместно съществуване.
Щефан Хермлин
Отношенията също са работа, само че още по-сложна.
Ащън Къчър
Технологиите ни водят заедно. В много отношения ставаме като едно семейство. С глобалните заплахи, произтичащи от науката и технологиите, цялото човечество сега се нуждае от защита. Трябва да разширим лоялността си към цялата човешка раса.
Юзеф Ротблат
Дисциплината е не до, а след установяване на добри отношения, и само на база тях.
Юлия Гипенрейтер
Мисля, че понякога възрастните не мислят за това как се чувстват децата по отношение на проблемите на възрастните.
Бевърли Клиъри
Всичко по отношение на презентацията - откритостта, участието на общността, методическият план, изложен за реализиране на идеята - беше точно това, което Тинг смяташе, че науката е направена правилно. Науката в тайна като опасна, трудна за регулиране и хората, които са се наслаждавали на тайната, обикновено са имали какво да крият.
Бен Мезрич
Аз съм толкова убеден в тясната връзка между нравствеността на човека и хуманното отношение към животните, че винаги ще се прекланям пред законодателството, което първо е създало система от закони, защитаващи животните от зло и жестоко отношение.
Бенджамин Ръш
Истинската цена на човек се разкрива в неговите отношения с тези, от които няма никаква полза.
Адам Грант
Можем да определим как ще общуваме с децата си. Можем да избираме думи и да избираме отношение. И понякога този избор може да промени съдбата на човек.
Адел Фабер и Илейн Мазлиш
Кризата, обхващаща Америка, не е просто икономическа или политическа криза; нещо по-дълбоко причинява хаос по цялата земя, наемническо и утилитарно отношение, което демонстрира малко съпричастност към действителното благосъстояние на хората, което отхвърля въображението и мисълта, маркирайки страстта към знанието като без значение.
Азар Нафизи
Не вярвам обаче, че е правилно, когато един служител коригира своята теология - или възгледа си по отношение на Писанието - и критиците продължават да повдигат същата тема.
Бени Хин
Великият Бог не цени службата на хората, ако сърцето не е в нея: Господ вижда и съди сърцето; той няма отношение към външните форми на поклонение, ако няма вътрешно обожание, ако в тях не се използва благочестива обич. Следователно е въпрос от безкрайна важност цялото сърце да бъде непрестанно ангажирано за Бог.
Боб Кауфлин
Проблемът е, че идеите за прошката не са прошка. Те дори не помагат. Това, което ви остава, е опитът на негодувание и концепцията за прошка и влошените отношения.
Брад Блантън
Истинността по отношение на убежденията ви освобождава от несъзнателно доминиране от вярвания, за които смятате, че са реалност. След това, след като се освободите от илюзията, че вярванията са реални, можете да изберете да бъдете съзнателно доминирани от вярвания, за които знаете, че не са истински.
Брад Блантън
Бизнесът взаимодейства с потребителите, за да се социализира, вместо да научи за очакванията на клиентите, за да осигури осезаема стойност, да подобри изживяването на продуктите и да инвестира в дългосрочни отношения.
Брайън Солис
Когато сме в истински любящи отношения, ние получаваме дарбата да бъдем познати и приети. Ставаме повече, а не по-малко от това, което сме. Получаваме пространството, в което да цъфти. По този начин знаем, че сме в любовна връзка. Ние цъфтим, а този, когото обичаме, също цъфти.
Бренда Шошана
Това, което виждате при оцелелите е, че те изразяват чувства - няма да кажа някои от нещата, които казват на лекарите си, когато лекарите им казват, че ще умрат след шест месеца. Момче, уведомяват ли лекаря как се чувстват по отношение на това твърдение.
Бърни С. Сийгъл
И все пак няма да отречем: ние сме по-засегнати от нечия внезапна и насилствена смърт, ако тя има някакво отношение, макар и далечно, към самите нас.
Вал Макдърмид
Европа, която определя собствените си ценности, не е привлекателна в очите на мюсюлманите. Европа трябва да се държи като силен партньор както в интелектуално, така и в духовно отношение и трябва да бъде убедена в собствените си предимства. Само така ще спечелим уважение.
Валтер Каспер
Твоето отношение към жената е огледало на твоята душа.
Василий Сухомлински
Основната ми грижа е политическото измерение на европейската интеграция. Що се отнася до мен, това е един от най-важните въпроси от всички. Това е свързано с нашето минало, с нашата чувствителност, може би дори свръхчувствителността ни в това отношение.
Вацлав Клаус
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
42
Следваща