Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отношение" - страница 25
Не наемате за умения, а за отношение. Винаги можете да преподавате умения.
Саймън Синек
През 19 и 20 век ние видяхме природата като нещо, което да използваме за печалбата си, но отношението на човека към природата през 21 век ще бъде малко по-различно.
Сантяго Калатрава
За да разберете, как правилно да изградите отношения, е нужно да знаете, как да ги построите неправилно.
Сара Адисън Алън
Нямам религия. Но в културно отношение не мога да го избегна; Много съм еврейка.
Сара Силвърман
Повечето хора имат много силно чувство за организационна собственост, но мисля, че това, което хората трябва да притежават, е програма за иновации и всичко е споделено по отношение на изпълнението.
Сатя Надела
Моята амбиция по отношение на свързаността не е да летя с балони в националното въздушно пространство на други страни, но мечтата ми е да мога да дам възможност на местните предприемачи да имат евтини решения за свързаност.
Сатя Надела
Човешките отношения с хищниците винаги са били трънливи. Хищниците са първите същества, които нашият вид целенасочено изкоренява. Твърде често хората смятат, че хората контролират и трябва да контролират; ние сме вбесени да открием, че това не е вярно. И когато други същества споделят нашите апетити и убиват нашия добитък (често животни, които сме отглеждали, за да убиваме себе си), ние ги наричаме вандали и убийци... Хищниците са най-преследваните същества на Земята.
Сай Монтгомъри
Мисля, че трябва да сте нихилист, за да кажете, че не постигаме напредък по отношение на рака, точно както трябва да бъдете с оптимизъм, за да кажете, че сме победили рака.
Сидхарт Мукхърджи
Положителното отношение не лекува рака, както и отрицателното не го причинява.
Сидхарт Мукхърджи
Не можете да отворите страниците на Новия завет, без да осъзнаете, че едно от нещата, които го правят толкова "нов" във всяко отношение, е, че тук мъжете и жените наричат Бог "Отец". Това убеждение, че можем да говорим за Господаря на вселената в толкова интимни термини, лежи в основата на християнската вяра.
Синклер Фъргюсън
Животът е несигурен и невероятен. Пламъкът в материята лесно се потушава. Природата не проявява отношение към отделната искра в това същество или онова, а само за разпространението на огъня, подобно на изкоп, предаван от клетка на клетка.
Скот Сандърс
Ако искате да се научите да се доверявате на вибрациите си, трябва да поддържате мирно и относително спокойно отношение. Когато сте напрегнати, нервни или тревожни, енергията ви се заплита и блокира и не може да влезе в сърдечния ви център, където вашият Висш Аз и вашите вибрации комуникират.
Соня Чокет
Имахме приятелски и приятни отношения с всичко, което работеше във филмите ни - много щастливи спомени.
Стан Лаурел
Глупавите хора и техните глупави човешки отношения!
Стефан Пастис
Но не е ли по-добре да бъдете честни по отношение на тези неща, преди някой друг да ги използва срещу вас? Преди някой друг да ти разбие сърцето? Не е ли по-добре сами да го счупите? Мислех, че честността прави хората силни.
Стефъни Пъркинс
Мисля, че възможността за подобряване на расовите отношения в Съединените щати е временно отложена.
Стивън Амброуз
Жените навсякъде имаха по-високи резултати в две от тези категории - социална отговорност и емпатия - докато мъжете общо взето постигат по-високи резултати по отношение на толерантността към стрес.
Стивън Дж. Стейн
Израел заслужава специално отношение от Съединените щати, както по исторически причини, така и защото не може да има регионален мир без сигурен Израел.
Стивън Кинзър
Позволяването на приятел да се насочи към самоунищожение не е приятелство. Това е навик, който Съединените щати трябва да прекратят, тъй като преследват по-богати и по-дълбоко подкрепящи отношения с Израел.
Стивън Кинзър
Причината, поради която американците не са успели да видят голямата стратегическа полза, която може да се получи от по-близките отношения с Иран, е емоцията.
Стивън Кинзър
Отношенията, основани на сделки между лидери или управляващи елити, са склонни да се сринат на фона на народния гняв.
Стивън Кинзър
Канада, Австралия и Нова Зеландия се извиниха за отношението си към коренните жители.
Стивън Кинзър
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
42
Следваща