Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отношение" - страница 22
Начинът, по който виждам трето лице, всъщност е от първо лице. Писането за мен е изцяло гласова работа. За мен разказът от трето лице е също толкова воден от характера, колкото и разказът от първо лице по отношение на гласа. Не пиша много в трето лице.
Отеса Мошфег
Всички сме странни по един или друг начин. Но всеки от нас иска да бъде чут. Всички искаме поне малко внимание и топло отношение.
Павел Астахов
Съставът на кръвта в значителна степен зависи от качеството на хилуса, а нервната сила от качеството на кръвта, ето защо подходящото хранене променя качеството на нервната сила, а с нея и отношението на човек към външният свят.
Папюс
Магията, разглежда синтетически, че науката е науката за любовта, любовта на звездите към Слънцето или атомите по отношение на силата.
Папюс
Много хора извиняват собствените си грешки, но осъждат строго другите хора. Трябва да обърнем това отношение, като извиняваме недостатъците на другите и като изследваме строго нашите собствени.
Парамаханса Йогананда
Слънцето свети еднакво върху диамант и въглен, но едното е развило качества, които му позволяват да отразява слънчевата светлина блестящо, докато другото поглъща цялата слънчева светлина. Подражавайте на диаманта в отношенията си с хората. Ярко отразявайте светлината на Божията любов.
Парамаханса Йогананда
Човешките взаимоотношения понякога могат да бъдат трудни за навигация. А отношенията ни с родителите ни могат да бъдат много трудни и често изискват компромиси, когато осъзнаем, че никой от нас не живее в съвършен свят и хората, които обичаме, не са перфектни.
Патриция Гучи
Роден съм през 1952 г., така че очевидно шейсетте са били важни. Тогава навърших пълнолетие. Това беше и революционен период, пълен скъсване с поколението преди нас по отношение на културата, литературата, музиката и в политиката, разбира се. 1968 беше важна година; Бях на 16 и светът ми стана ясен, видим, така да се каже.
Пер Петершон
Свикнали сме да мислим по отношение на това, на което можем да научим децата си. Може би трябва да се запитаме какво можем да научим от тях.
Пиеро Феручи
В някои отношения изясняването на визията е лесно. По-трудно предизвикателство е изправянето пред настоящата реалност.
Питър Сендж
Ако погледнете в рамките на Съединените щати, религията изглежда ви прави по-добър човек. И все пак атеистичните общества се справят много добре - по-добре в много отношения от вярващите.
Пол Блум
Може би любовта е ключът към отношенията ни с четириногите, пернати и люспести същества, които живеят около нас.
Пол Галико
Позицията, че не трябва да има лъжа във всяко човешко отношение, е твърде примитивна.
Пол Екман
За мен "Хобит" е нагледен урок по разказване на истории, както по отношение на характеристиките, така и на структурата на историята. Това е пример за разказване на истории в това отношение.
Пол С. Кемп
Човешките отношения са възпален апендикс.
Полина Жеребцова
В отношенията между хората не е важно времето, а качеството му.
Прия Базил
Ние като цяло имаме както най-строгите стандарти в света, така и най-равнодушното отношение към ежедневното им нарушаване.
Пьотър Образцов
Предизвикателството тук е да признаем важността на добротата и обичта и да ги поставим в центъра на нашите отношения със себе си, с другите и със света. Затова се запитайте: Наистина ли сте поставили топлината, нежността, добротата, подкрепата и състраданието в центъра на това как се отнасяте към себе си и начина, по който се опитвате да си помогнете през житейските трагедии? Поставяте ли тези качества в центъра на отношенията си с другите, дори с хора, които не харесвате много?
Пол Гилбърт
Има причина да се възхищаваме на определени хора. Те подкрепят нещо, което ни връхлита. Независимо дали става дума за вродения им талант, стремеж, мъдрост или отношение, има причина да намерим някои хора за очарователни и ако успеем да впрегнем същата тази искра, която ги е направила велики, може би ще постигнем и величие.
Райън Блеър
Научих дисциплина от баща си. Не по отношение на телесното наказание, а да бъдеш определен във всичко, което правиш, и да се придържаш към него.
Райън Рейнолдс
Богатството е бариера в отношенията. Това ни пречи да имаме отворени взаимоотношения.
Ранди Алкорн
Следователно работодателят има право на собственост да предпочита когото пожелае и може да предпочете когото иска по отношение на цвят, вяра, раса или национален произход.
Раусас Дж. Ръшдуни
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
42
Следваща