Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отношение" - страница 20
Дори и най-трудните за разбиване яйца ще имат приятни, меки моменти, когато се чувстват влюбени. Обикновено те ще искат да бъдат по-привързани физически по отношение на прегръдките и целувките и ще се чувстват по-защитни към вас.
Матю Хъси
Буквално няма никой на земята, който да не се интересува от динамиката на отношенията или как да срещне някой специален. Или ако вече са срещнали някой специален, как да направят тази връзка възможно най-добра. Това е универсална тема.
Матю Хъси
Не може да се каже, че оплакванията за финанси или по-скоро тяхната липса са от значение само за тийнейджърите. Тийнейджърите обаче са в особено положение по отношение на парите – те вече имат нужда от повече от децата, но все още не могат да печелят толкова, колкото възрастните.
Мая ван Уейгънън
Това са стари проблеми. Женска сила, мизогиния, отношението към жените, как правиш смисъл в света. И това са все въпроси, за които мисля и пиша от много дълго време.
Мег Уолицър
В Съединените щати определено има някои противоречия по отношение на контрола на раждаемостта като цяло и мисля, че трябваше да разделим дебата и хората да осъзнаят, че всъщност сме съгласни като държава относно контрацептивите. Над 93 процента от американските жени казват, че използват контрацептиви и се чувстват много добре от това.
Мелинда Гейтс
Днес ще спра да се опитвам да контролирам отношенията си. Ще участвам на разумно ниво и ще оставя другия да направи същото. Мога да се отпусна, знаейки, че връзката ще намери своя собствен живот - или не - и че не трябва да върша цялата работа, а само моя дял.
Мелъди Бийти
Полът е ключов маркер за сила и безсилие. Повечето от структурите на това как работи нашият свят са пристрастни по отношение на мъжете.
Мери Биърд
Приемете отношението на молитвата и след време отношението ще се превърне в молитва.
Мерседес Лаки
Най-тежкото е в най-кратък срок да изработиш в себе си ясно отношение към факта. И на база тази яснота да се успокоиш или по-скоро да се смириш с яснотата.
Анатолий Ефрос
Всяка книга те променя по някакъв начин, независимо дали е твоята гледна точка за света или как се определяш по отношение на света.
Минди Мехия
... фактите и голата същност не са важни, а е важно отношението към тях - и най-възмутителният факт, най-невероятното положение може да се оправдае и изчисти отношенията към него.
Михаил Кузмин
Не разбирам политиката и в това отношение аз съм малцинство от нашето население.
Михаил Литвак
Човек може да оцени себе си само по отношение на друг; защото комуникацията с другите е непоносима.
Мишел Уелбек
Реших да отклоня отношението й, като дадох дълъг, южняшки отговор. Произхождам от хора, които знаят как да рисуват нещата. Дразнете южняка и ние ще изтощим моментите от живота ви с нашите бавни, подробни отговори, докато не станете нищо друго освен люспи от предишното си аз и много по-близо до смъртта.
Маурийн Джонсън
Едностранната преценка по никакъв начин не трябва да бъде модел за това как провеждаме международни отношения.
Мохамед ел Барадей
Самооценката на поета, навярно, по отношение на неговите стихове по време на работа е винаги пристрастна и обусловена от множество сложни причини.
Надежда Манделщам
Понякога чувствам, че посланието ми не е ясно чуто. Но това не е моя вина, защото чувствам, че става твърде много по отношение на това, че жените са жертви.
Надия Мурад
Прекомерното любопитство може да съсипе добри отношения.
Нанси Крес
Отново и отново Божието Слово разкрива, че Той не е толкова загрижен за дълбочината или степента на греха, който извършваме, колкото за нашето отношение и отговор, когато сме изправени пред нашия грях.
Нанси Лий Демос
Някои хора прекарват целия си живот в размяна на интимни отношения един с друг в повтарящи се цикли на идеализиране и обезценяване. Всеки път възприемат нов партньор като идеал, след като за пореден път предишният партньор се оказва обикновено човешко същество.
Нанси Макуилямс
Някои хора, които са диагностицирани като параноични, също са наистина изложени на риск; всъщност, поради отблъскващите си качества, много параноични индивиди се превръщат в истински магнити за лошо отношение.
Нанси Макуилямс
Романтичната любов е страстна духовно-емоционално-сексуална привързаност между мъж и жена, която отразява високото отношение към стойността на личността на другия.
Натаниъл Брандън
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
42
Следваща