Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отношение" - страница 13
Всеки ден католиците доказват, че можеш да бъдеш добър католик и добър демократ и да имаш различна позиция от Църквата по отношение на абортите.
Джеймс Карвил
Разбира се, да изглеждате твърдо по отношение на инфлацията е част от длъжностната характеристика на всеки централен банкер: ако инвеститорите вярват, че инфлацията ще излезе извън контрол, в крайна сметка получавате по-високи лихвени проценти и изтичане на капитал и бързо се получава порочен кръг.
Джеймс Суровецки
По отношение на производителността - т.е. колко работник произвежда за един час - има малка разлика между САЩ, Франция и Германия. Но тъй като в Америка работят повече хора и тъй като работят толкова повече часове, американците създават повече благосъстояние.
Джеймс Суровецки
Понякога наистина искам да вярвам в Бог. Наистина се възхищавам в много отношения на хора, които имат вяра. Мисля, че трябва да е красиво нещо, в което да вярваш.
Джеймс Фрей
Как се чувствам по отношение на войната? Е, някой, който предполагам, надявам се, не ми харесва.
Джералд Скарф
Мисля, че, ах, аз съм много глупав човек в много отношения.
Джеф Безос
Моите читатели и моята публика се превърнаха в мои последователи. Те са повече от заинтересовани от това, което имам да кажа по темите за продажби, лоялност, отношение, мрежи, бизнес социални медии и да станат доверен съветник.
Джефри Гитомър
Има разлика между това да бъдеш арогантен по отношение на себе си като човек и да си уверен, че работата ти има някаква стойност. Първата е непривлекателна; втората е здравословна и естествена.
Джефри Зелдман
Външната политика е като човешките отношения, само хората знаят по-малко един за друг.
Джо Байдън
Рационалността на мисълта налага ограничение на концепцията на човек за неговото отношение към Космоса.
Джон Наш
Трябва да разберем как екстремистите са такива, каквито са. Без такъв вид разбиране никога не бихме ги опознали. Не влагам нищо за детството им. Но това, което вложих, са неща за странните симбиотични отношения между нас и тях.
Джон Ронсън
Опитайте се да държите устата си затворена, докато не получите предложение за работа, особено ако вашият ход не е напълно сигурен. Има само няколко случая, в които мисля, че би било уместно да кажете на шефа си какво се случва. Например, ако съпругът ви е принуден да се премести, очевидно ще отидете и ако имате добри отношения с шефа си, тогава може да ви отнеме някакъв стрес, за да кажете истината. Общото правило обаче е да не давате на работодателя си по-голяма власт над вашата съдба, отколкото вие сами.
Александра Левит
Баща ми беше много добър майстор. Той правеше мебели, правеше сребърни прибори и имаше невероятен дар по отношение на това как можеш да направиш нещо сам.
Джони Айв
Молитвата е разговор с Бог. Бог познава сърцето ви и не се интересува толкова от думите ви, колкото от отношението на сърцето ви.
Джош Макдауел
Ако просто излезете и избягате 100 мили, това ще разруши много бариери по отношение на самоналожените ограничения.
Дийн Карнасис
Пристрастието към изясняване на отношенията е един от най-тежките пороци на руската интелигенция.
Дина Рубина
Възторженото отношение на жената към работата на мъжа - най-добрата реклама за неговите дейности.
Дороти Карнеги
Уокмен беше предшественик на мобилния телефон по отношение на вашата стратегия за преминаване през градския пейзаж и съвременното изживяване. Изолирайте се от него със собствен звуков пейзаж.
Дъглас Рушкоф
Имаше нещо смущаващо в Коледа и не само в материално отношение. Оригиналната Коледа се оказа изключително смущаваща за целия свят и треперенето на първоначалното събитие вибрираше през всеки живот всяка година.
Елизабет Гаудж
Разбира се, шахматът, без да обръщаме внимание на тънкото и дълбоко съдържание, се явява само игра и не може да изисква от теб такова сериозно отношение, като науката и техниката, които служат за насъщните потребности на обществото; още по-малко можеш да го сравняваш с философия и изкуство.
Емануел Ласкер
Можете да намерите академични и индустриални групи, които извършват някаква подходяща работа, но няма фокус върху изграждането на сложни молекулярни системи. В това отношение Япония е първа, Европа е втора и ние сме трети.
Ерик Дрекслер
Победата ми за президент, ако се беше случила, би била изкуствена по отношение на социалистическата партия. Може би на смъртния си одър ще съжалявам за решението си, но в момента живея в мир с него.
Жак Делор
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
42
Следваща