Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отношение" - страница 11
Музиката ме е спасила в много отношения. Тя храни моята душа.
Тейлър Момсен
Харесвам места, където има хора, които са различни в културно, физическо отношение по всякакъв начин. И ми харесва да виждам как успяват да живеят заедно.
Тери Гилиъм
Канадците са малко по-религиозни от повечето европейци - макар и не повече от поляците или украинците. Най-важното е, че отношението им към имиграцията и етническите малцинства е по-положително от това на повечето европейци.
Тимоти Гартън Аш
Да станеш прекалено покровителствен по отношение на конкретни четения на Библията винаги е в опасност от идолопоклонство.
Н. Т. Райт
Отношението е ние живеем и оставяме да живеят. Това всъщност е удивителна промяна в ценностите за доста кратко време и е пример за свобода от религията.
Том Улф
Обичам видеоигрите. И аз съм леко възхитен от тях. Възхитена съм от тяхната сила по отношение на въображението, по отношение на технологията, по отношение на концепцията. Но мисля, че преди всичко се възхищавам на тяхната сила да мотивират, да ни принуждават, да ни превземат, както наистина нищо друго, което някога сме изобретили, не е постигало преди.
Том Чатфийлд
... Всеки индивид е продукт не само на съществуващите отношения, но също така и историята на тези отношения.
Антонио Грамши
Всяка хипотеза, която можем да формираме по отношение на Божиите дела, има толкова малка вероятност, колкото предположенията на дете по отношение на произведенията на възрастен.
Томас Рийд
В някои отношения съм малко като самотен родител, така че трябва да мога да осигуря семейството си.
Трини Уудол
Старая се да бъда обективен по отношение на технологиите. В смисъл на агностик.
Уилям Гибсън
...трябва да премахнете от мислите си всички съмнения и несигурност, че ще оздравеете; че ще успеете; че ще спечелите своята точка и ще получите това, което искате. Може да имате известна несигурност по отношение на методите, но не трябва да имате никаква по отношение на крайните резултати. Може да не се чувствате сигурни, че ще успеете днес или следващата седмица, но трябва да сте сигурни, че някога ще успеете.
Уолъс Д. Уотлъс
Мисля, че отношението ми към миналото е много традиционно. Не можете да игнорирате историята; не можеш да го избягаш, дори и да искаш. Можете също така да знаете откъде идвате, а може и да знаете, че всичко е направено под някакъв модел или форма.
Франк Гери
Щастието е състояние на пасивност. Колкото сме по-щастливи, толкова сме по-пасивни по отношение на обективният свят. Колкото по-свободни ставаме, толкова повече се приближаваме към разумността, толкова по-малко нуждаем от щастие.
Фридрих Шелинг
Приемането и неговият аналог, разбирането, са от решаващо значение за постигане на хармония в отношенията. Това е свещена любов, най-висшата форма на любов и като повечето неща, към които си струва да се стремите в живота, изисква търпение, ангажираност, лична отговорност и практика.
Ариел Форд
Не мога да кажа, че отношението на ООН винаги е към израелското отношение. Според мен Израел много пъти е бил подлаган на тежки атаки от страна на членове на Организацията на обединените нации.
Ариел Шарон
И Израел, като малка, малка страна, разбира се има интерес да засили - имаме интерес да засилим отношенията си с други страни, предимно със страни, които бяха враждебни в продължение на много, много години.
Ариел Шарон
Любов?.. Това е жертва преди всичко. Жертва заради този човек, към който изпитваш чувства. Именно това е важно, а не възвишените думи и въздишки. Само жертвата може да бъде доказателство за твоите отношения.
Фьодор Емеляненко
Аз самият съм против всяко убийство. Нашата християнска религия дава ясна заповед в това отношение. Затова не мога да одобрявам опитите за убийство.
Хайнц Гудериан
Преди всичко друго, ние търсим връзка - с части от себе си, които сме потиснали, с други хора и с по-голямата вселена. Не можем да изживеем живота в неговата пълнота, освен ако нямаме интимни отношения с друго човешко същество и освен това, чувство за връзка със света около нас.
Харвил Хендрикс
Интимните отношения не могат да заменят житейския план. Но за да има някакъв смисъл или жизнеспособност, планът за живот трябва да включва интимни взаимоотношения.
Хариет Лернер
Обучен съм за психолог и мисля за всички човешки проблеми по отношение на психологията, неврологията, генетиката и еволюционната теория.
Хауърд Гарднър
Либералите и консерваторите търсят съвсем различни неща. Отношението им към романтиката и начина, по който ухажват, са наистина драстично различни. Почти няма припокриване.
Хелън Фишер
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
42
Следваща