Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отношение" - страница 10
Направих няколко вида работа по няколко изследвания на приложението на теорията на игрите в международните отношения.
Райнхард Зелтен
Не чувствам, че бих бил добър ментор. Не знам какво мога да предложа в това отношение. Правя това по доста егоистични причини.
Райън Гослинг
Ако ме помолите да опиша връзката си, искам да кажа - думите са твърде тромави, за да опишат точно как се чувствам в това отношение, особено в интервю. Странно нещо.
Райън Рейнолдс
Не мисля, че в отношенията има някакво бреме. Да обичаш и да бъдеш обичан - е прекрасно, понеже имаш този човек, с който ти винаги можеш да разделиш своето щастие.
Ранбир Капур
Ако вашите отношения трябва да се пазят в тайна, на теб не са ти нужни такива отношения.
Реджина Брет
Жертвоприношение е това, което всяко поколение трябва да направи по отношение на децата си: да принесе себе си в жертва.
Андрей Тарковски
Но в много отношения стиховете ми са много конвенционални и за мен не е голяма работа да напиша стихотворение или в свободен стих, или в строга форма; съвременните поети могат и правят, и двете.
Андрю Моушън
Промишлеността се разглеждаше изцяло инструментално от партията, държавата и военните, по отношение на способността й да осигури сухожилията на войната... Бизнес общността се характеризираше с отбранителен опортюнизъм пред лицето на държавната власт.
Ричард Овъри
Да създаваш - това не е да деформираш и да не изобретяваш хора и вещи. Това е да да правиш връзки между тях, такива, каквито те съществуват, нови отношения.
Робер Бресон
В действителност светът вече е безшевна мрежа, от която никоя нация, голяма или малка, млада или стара, не може да се разграничи. Всяко отношение и всяко действие на всяка нация може да повлияе на благосъстоянието и сигурността на всеки друг народ по целия свят.
Робърт Кенеди
Вашите академични или професионални успехи нямат никакво практическо отношение към финансовият успех.
Робърт Кийосаки
Външната политика може да означава няколко неща, не само външната политика в тесния смисъл. Тя може да обхваща външната политика, отношенията с развиващия се свят и разширяването.
Романо Проди
Ако направим национална политика, че ще подкрепяме дребните фермери по начина, по който подкрепяме агробизнеса, внезапно ще видим промяна по отношение на цената на органичните храни.
Рут Райшил
Принципът на индивидуалната собственост се състои от всички икономически отношения, а целият свят се опира на него.
Сергей Вите
Трябва да се уважаваме и да спазваме принципа на равенство в двустранните отношения, да се уважаваме суверенитета и териториалната цялост, както и пътя на развитие, избран от всяка страна.
Си Дзинпин
Съществува двойственост в разпознаването на това каква невероятна болест е - по отношение на нейния произход, че тя излиза от нормална клетка. Това напомня какво прекрасно нещо е нормалната клетка. В много студен, научен смисъл, мисля, че раковата клетка е вид биологично чудо.
Сидхарт Мукхърджи
Ракът на гърдата може да се окаже много подобен на рак на стомаха. И този вид реорганизация на рака по отношение на неговата вътрешна генетична анатомия наистина промени начина, по който лекуваме и подхождаме към рака като цяло.
Сидхарт Мукхърджи
Ако някой не е на една и съща страница с мен по отношение на хумора, не мога да му дам това.
Стефан Пастис
Трябва да сте много конкретни по отношение на техническата част на актьорството.
Стефани Корнелиусен
Трябва да надминем илюзията, че парите или силата имат някакво отношение към нашето достойнство като деца на Бога.
Стив Мараболи
Отношението на героя е по-важно от сюжета.
Стивън Канел
Семантиката е за отношението на думите към мислите, но също така и за отношението на думите към другите човешки проблеми. Семантиката е за отношението на думите към реалността - начинът, по който говорителите се ангажират със споделено разбиране на истината и начина, по който техните мисли са закотвени към нещата и ситуациите в света.
Стивън Пинкър
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
42
Следваща