Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тяло" - страница 4
Много съм щастлива с тялото ми.
Алиша Кийс
Не може да се подчертава твърде често, че поведението на всяко животно трябва да зависи от естеството на стимула, който среща, неговите анатомични и физиологични способности и неговия предишен опит. Освен ако това не е обусловено от предишен опит, животното трябва да реагира идентично на идентични стимули, независимо дали те идват от някаква част от собственото му тяло, от друг индивид от същия пол или от индивид от противоположния пол.
Алфред Кинси
Видовете изчезват, тъй като има исторически ограничения, вградени в дадено тяло или даден дизайн.
Кевин Кели
Реалността преди моя език съществува като немислима мисъл... животът предхожда любовта, телесната материя предшества тялото и един ден от своя страна езикът ще предшества притежаването на мълчание.
Кларис Лиспектор
Естествено, езикът на тялото ми се променя, независимо в каква среда съм.
Кристина Ричи
На мен не ми е нужна сложна прическа или красиво тяло. Просто оставете в краката ми топка, и аз ще ви покажа, какво умея.
Лионел Меси
Всяка мисъл е като лек удар по къс желязо под което ние разбираме нашето тяло, и така това желязо постепенно се превръща в това, което желаем да бъдем.
Свами Вивекананда
На ваканция: Намерихме си слънчеви плажове, където се занимавахме само с това да държим слънцето далече от кожата си, солената вода - далеч от телата си, а пясъка - далеч от принадлежностите си.
Ерма Бомбек
Говоря два езика - този на тялото и английски.
Мей Уест
Не прави тялото си гроб на своята душа.
Питагор
Тялото е оръдието на душата, а душата е оръдие на Бога.
Плутарх
Мързелът е глупост на тялото, а глупостта е мързел на ума.
Максим Горки
Танцът е песен на тялото. Или от радост, или от болка.
Марта Греъм
Много пъти чувам израза "танцът на живота". Това е израз, който ме докосва дълбоко, защото инструментът, чрез който говори танцът, е и инструментът, чрез който се живее животът - човешкото тяло.
Марта Греъм
Сила е в отсъствието на страх, а не количеството мускули в нашето тяло.
Махатма Ганди
Ако можеха да ми отрежат главата и да я наложат върху друго тяло, което беше, например, на 20 години, бих направила това.
Мелани Грифит
Някой ми каза тази сутрин: "На какво отчиташ, че се дължи твоето дълголетие?" Не знам. Имам предвид, че не можех да планирам живота си по-добре. По всички сметки би трябвало да съм мъртъв! Само като си помисля за злоупотребата, на която подлагам тялото си - наркотиците, алкохолът, начинът ми на живот през последните 30 години!
Ози Озбърн
Мъжете излагат душите си, жените - тялото, постепенно и само след тежка борба.
Андре Мороа
Пия много кокосова вода. Тя балансира всички останали токсични неща, които влагам в тялото си.
Риана
Губейки довери е в своето тяло, човек губи доверие в себе си.
Симон дьо Бовоар
Колкото по-високо е енергийното ви ниво, толкова по-ефективно е тялото ви. Колкото по-ефективно е вашето тяло, толкова по-добре се чувствате и толкова повече ще използвате своя талант, за да постигнете изключителни резултати.
Антъни Робинс
Колкото по-умни са журналистите, толкова по-добро е обществото. До известна степен хората четат пресата, за да се информират - и колкото по-добър е учителят, толкова по-добре е тялото на ученика.
Уорън Бъфет
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
43
Следваща