Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тяло" - страница 36
В основата на тази заветна връзка е въпросът за отговорността. Когато има истинско федерално ръководство, ръководителят като представител поема отговорност за духовното състояние на членовете на заветното тяло и органичната връзка се прилага и в двете посоки. Ние сме заветни същества; ние сме създадени за това.
Дъглас Уилсън
Нашите цифрови преживявания са извън тялото. Това ни пристрастява към обезличено поведение в среда, в която самоличността на човек може да бъде отговорност. Но колкото по-анонимно се ангажираме с другите, толкова по-малко изпитваме човешките последици от това, което казваме и правим. Като се съпротивляваме на изкушението да се ангажираме от очевидната сигурност на анонимността, ние оставаме отговорни и присъстващи - и е много по-вероятно да внесем човечеството си с нас в дигиталната сфера.
Дъглас Рушкоф
Перфектно тяло? Няма такова нещо, Ив. В идеалния случай няма радост. Има радост в стремежа към идеала. И ако вече сте перфектни, считайте се за мъртви.
Ева Енслър
Ако сте разделени от тялото си, значи сте разделени от тялото на света.
Ева Енслър
Мисля, че много от нас се отделят от майчиния кораб - нашето тяло рано. Мисля, че майчиният кораб също е Земята и самият живот. Травмата ни отделя от това и ни отделя от сърцата ни.
Ева Енслър
Ако театърът ме е научил на нещо, това е, че когато нещата се променят в тялото, в политическото тяло, в тялото на света, в тялото на земята, в тялото на човека, има промяна. Никога не се връщаш.
Ева Енслър
Всичко, което отричате, всъщност ви убива на някакво ниво. Виждате нещо, чувствате нещо нередно с тялото си, преструвате се, че не се случва, продължава, расте, става по-лошо.
Ева Енслър
Анорексията беше моят опит да контролирам тялото си и да манипулирам тялото си, да гладувам тялото си и да оформя тялото си. Не бяха много добри отношения. Това беше връзката на баща ми с тялото ми. Това беше тиранична връзка "ще правиш каквото ти кажа".
Ева Енслър
След като можете спокойно да изминете три или четири мили без спиране, помислете за туристически пътувания - ден или през нощта - в окръг, щат или национални паркове. Туризмът на открито може да съживи душата ви, както и тялото ви.
Едмънд Борн
Костюмът е формата, която духът дава на тялото във вкуса на времето.
Едуард Фукс
Накратко, езикът на тялото ни, който често се основава на предразсъдъци, оформя езика на тялото на хората, с които общуваме.
Ейми Къди
Телата ни променят мислите ни и умовете ни могат да променят поведението ни и поведението ни може да промени резултатите ни.
Ейми Къди
Езикът на тялото ви оформя кой сте.
Ейми Къди
Бих казал, че непрекъснато се случва разговор между тялото и ума ви. Дори когато спите, тялото ви предава информацията на ума ви. И така на мен ми се струва, защо да не го използваме? Ако това се случва през цялото време, защо да не контролирате съдържанието на разговора?
Ейми Къди
Въпреки че езикът на тялото ни управлява начина, по който другите хора ни възприемат, езикът на тялото ни също така управлява начина, по който възприемаме себе си и как тези възприятия се засилват чрез нашето собствено поведение, нашите взаимодействия и дори нашата физиология.
Ейми Къди
Умът оформя тялото, а тялото оформя ума.
Ейми Къди
Планина от доказателства показва, че телата ни се притискат, оформят, дори водят нашите мисли, чувства и поведение. Честно е да се каже, че тялото въздейства върху ума, е неоспоримо. И го прави по начини, които или улесняват, или възпрепятстват способността ни да изведем нашите автентични най-добри себе си до най-големите ни предизвикателства.
Ейми Къди
Най-много искам да разберете, че тялото ви непрекъснато и убедително изпраща съобщения до мозъка ви и вие можете да контролирате съдържанието на тези съобщения.
Ейми Къди
Всички сме духове навътре. Това е, което е живо в тялото, а не самото тяло.
Емануел Сведенборг
Човешката природа е такава, че хората могат да се обърнат към Бога навсякъде и по всяко време и като вярват в Неговата грижа и защита и мислят в съответствие с това вярване, изпълват сърцата си с мир и уравновесеност, възстановяват телата си в здраве и сила и обграждат себе си с хармонични и радостни условия.
Емет Фокс
И Истината се оказва не по-малко от удивителния, но неоспорим факт, че целият външен свят - независимо дали е физическото тяло, обикновените неща от живота, ветровете и дъжда, облаците, самата земя е податлив на мисълта на човека и че той е властвал над нея, когато го знае.
Емет Фокс
Настоящият момент никога не е непоносим. Винаги онова, което идва след пет минути или пет дни, кара хората да се отчайват. Законът на живота е да живееш в настоящето и това се отнася както за времето, така и за мястото. Дръжте вниманието си към настоящия момент и на мястото, където сега е тялото ви. Вършете честен ден и след това спрете. Преумората не е продуктивна в дългосрочен план.
Емет Фокс
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
43
Следваща