Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тяло" - страница 35
Тялото яде невидими бактерии. Душата яде малки грижи и преживявания. Не допускай, малките неща в живота да овладеят душата ти.
Александър Зиновиев
Самият аз знам, че все още съм младо и красиво тяло, но, нали, понякога ми се струва, че съм на 90 години. Така се изхабява душата.
Александър Куприн
Възможно е, най-голямата от всички илюзии е вярата в това, че съзнателният разум контролира тялото и че, изменяйки характера на своето мислене, ние можем да променим и нашите чувства.
Александър Лоуен
За душата отхвърлянето на желанието е все едно да задържиш дъх за тялото.
Джон Елдридж
Хората се притесняват за телата си. Те се притесняват от болест. Те се притесняват от това как успяват да излязат и да участват в света.
Джон Скалзи
Тялото може да оцелее, докато душата умира.
Джон Шорс
Цялото ми тяло е смъртоносно оръжие. Знам повече начини да те убия, отколкото знаеш как да умреш.
Джонатан Мабъри
Религията е центърът, който се обединява, и циментът, който свързва няколко части от членове на политическото тяло.
Джордж Бъркли
Вместо да потискате излишните свободни радикали с антиоксиданти, по-добре е да се уверите, че тялото ви произвежда по-малко от тях.
Джоузеф Меркола
Цялата болест води началото си в ума. Нищо не се появява на тялото, освен ако няма психичен модел, съответстващ на него.
Джоузеф Мърфи
Подсъзнанието ви контролира всички жизненоважни процеси на вашето тяло и знае отговора на всички проблеми.
Джоузеф Мърфи
И двамата изградихме замък за себе си от собствения си интелект, защитавайки се с ума, потискайки и преобръщайки това, което чувстваше тялото. Потискахме и променихме чувствата един към друг.
Джузепе Джена
Мисля, че ако пишете за човешкото състояние, Боже мой, трябва да започнете в основата: точка нула, точка едно е тялото.
Юнот Диаз
Тялото ни напомня всеки ден, че сме хора. Тялото ни се противи, това ни предава, ние трябва да се борим с него, нали знаеш. И разкрива в любопитни и постоянни начини как не сме съвършени.
Юнот Диаз
Това, което се опитвам да кажа, е, че това, което те прави, винаги е било наоколо и винаги ще бъде наоколо. Така че единственото нещо, за което трябва да се притеснявате, е частта, в която се намирате в момента. Където имаш тяло и глава и всички тези глупости. Просто се тревожете за живота, умирането е лесната част.
Джъстин Халпърн
Човешкото тяло е способно на невероятни физически дела. Ако можехме просто да се освободим от нашите възприемани ограничения и да се докоснем до вътрешния си огън, възможностите са безкрайни.
Дийн Карнасис
Няма да замразя тялото си. Един живот ми е достатъчен. Някои хора приемат тази хазарт. Че някой ще може да ги върне в бъдеще. Няма да го правя.
Долф Лундгрен
Когато изпълним всяка потребност на човешкото тяло, това ни доставя удоволствие. Да дишаме ни доставя много удоволствие.
Мигел Руис
Наказанието на тялото е по-лесно да се издържи, отколкото наказанието на душата.
Дона Крос
Дори ако белезите на тялото някога изчезнат, белезите на душата ще останат с нея завинаги.
Дот Хъчисън
Ум към материя не е абстрактно метафизично предложение. Това е физически факт, толкова материален, колкото и телата, в които живеем. Мислени чрез мисъл, момент след момент, нашите умове създават енергийните полета, в които се възпроизвеждат клетките ни. Положителните мисли осигуряват на нашите клетки енергийна култура, в която те процъфтяват.
Доусън Чърч
Трябваше да промените дължината на вълната на вашето съзнание и по този начин да промените всичките си модели на тялото на дължина на вълната, различна от тази вселена, буквално ще изчезнете от този свят и ще се появи отново в този, към който сте настроени.
Друнвало Мелхизедек
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
43
Следваща