Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тяло" - страница 32
Ако нещо няма форма и обем - то не е физическо тяло, а дявол знае какво.
Григорий Остер
Мислите понякога причиняват повече страдания, отколкото тялото.
Дан Браун
Две неща, които бях научил за краткото си време на лекар: че бедността и невежеството причиняват дори повече вреда, отколкото болестта; и че войната убива по много начини, не само като улови куршум в тялото ви.
Даниела Сасердоти
Кофеинът дехидратира мозъка и тялото.
Даниъл Г. Еймън
Във време на изключителен стрес често може да се намери енергия, скрита дори в най-изтощените части на тялото си.
Даниъл Хандлър
Здравето и способното тяло са две бижута.
Дарио Фо
Когато сте в основата на настоящето - усещате чувствата си, слушате тялото си, опитвате храната си и изразявате идеите си - вие не натрупвате токсичност. Смилаш преживяванията си, докато вървиш.
Деби Форд
Когато сте войн за тялото си, вие търсите всяко добро нещо, с което можете да го напълните - всяко хранително вещество, всеки витамин, всяка мисъл, всяка вяра. Обичате тялото си и благодарите на тялото си сутрин и го благославяте през целия ден.
Деби Форд
Медитацията е като гигантска метла за измиване на всяка застояла или блокирана енергия, която може да сте заровили дълбоко в тялото си.
Дебора Кинг
Има три смърти. Първата е, когато тялото престане да функционира. Втората е, когато тялото е погребано в гроба. Третата е онзи момент, някъде в бъдещето, когато името ви се произнася за последен път.
Дейвид Игълман
Човешкият мозък е изложен на особено висок риск от увреждане от свободните радикали поради високата си степен на метаболизъм в сравнение с други тъкани, като същевременно липсват нивата на антиоксидантна защита, открити другаде в тялото.
Дейвид Пърлмътър
Родени сме с четири думи, гравирани върху телата и в сърцата ни: Обичай ме, дръж ме.
Дейвид Ричо
Запитайте се... Ако тялото ми беше метафора за живота ми, какво би било посланието?
Дениз Лин
Истинският Аз е безкраен. То не познава граници. Чиста есенция. Чиста светлина. Поглъщайки ума, душата, тялото, невидимото реално, със своето излъчване.
Алберто Вилолдо
Шаманът не вярва в разделение между тялото и духа или между видимия свят на формата и невидимия свят на енергията.
Алберто Вилолдо
Медицина на единният дух отваря вратите към невидимата матрица на мъдростта, където всичко е преплетено, където всяка мисъл, която имаме, оказва влияние върху всяка клетка в нашето тяло и всяка молекула в космоса.
Алберто Вилолдо
Медицина на единният дух ви позволява да изпитате общение с Духа и да разберете работата на творението. Това разбиране не е академично или интелектуално; това е кинестетично и сетивно – знание, което прониква във всяка клетка на тялото ви... преживявате трансцендентно съзнание, което прониква в цялото ви същество. Вие наистина разбирате, че енергията и съзнанието никога не могат да бъдат унищожени, а само трансформирани в безброй форми и форми, една от които случайно сте вие.
Алберто Вилолдо
Обичам чувството да докосвам скалата, усещането, че тялото ми се качва нагоре по нея.
Алекс Хонълд
Споменът се задържа в ума, но чувството обитава цялото тяло.
Денис Ейви
Ако фитнесът беше в бутилка, всеки би имал страхотно тяло. Пропуснете бързите корекции; упоритата работа е това, което гарантира трайни резултати!
Денис Остин
Много жени трудно намират дълги, слаби секси крака. Една от причините е, че преди менопаузата повечето от нас съхраняват непропорционално количество мазнини в долната част на тялото, особено в ханша и бедрата.
Денис Остин
Силните рамене ще направят нещо повече от просто улесняване на ежедневните задачи. Развивайки мускулите на горната част на тялото, ще получите секси изглеждащи рамене и ще създадете силует "V", който прави бедрата и талията ви по-тънки.
Денис Остин
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
43
Следваща