Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тяло" - страница 3
Душата на човек е ръководещото начало на неговото тяло.
Гален
Докато отслабването е важно, по-важното е качеството на храната, която влагате в тялото си - храната е информация, която бързо променя метаболизма и гените ви.
Марк Хаймън
Разликата между мъжката и женската любов се заключава в това, че жената обича със цялото си сърце и цялата душа, а мъжа с целият си ум и тяло.
Мина Антрим
Целта на тренировките - да затегне отслабеното, да укрепи тялото и да шлифова духа.
Морихей Уешиба
Никога не питайте жена дали може да я целунете. Вместо това се научете да четете езика на тялото.
Нийл Строс
Тялото на жената е мрачна и чудовищна мистерия; между еластичните й бедра се вихрят тежки водовъртежи, две реки се сриват и горко на онзи, който се подхлъзва и пада!
Никос Казандзакис
Човешкото тяло изпитва мощно гравитационно привличане в посока на надеждата. Ето защо надеждите на пациента са тайното оръжие на лекаря. Те са скритите съставки във всяка рецепта.
Норман Казънс
Липсваше ми толкова много, че имах физически усещания на загуба по цялото си тяло. Сякаш в една минута ми липсваше ръка, в следващата далакът. Това ме караше да се чувствам зле, все едно да повръщам.
Огастин Бъроуз
Има режим за душата, както има режим и за тялото: трябва да умее да му се подчинява.
Пьотър Чаадаев
Не е достатъчно да разберем или да видим ясно. Бъдещето ще бъде оформено в арената на човешката дейност от желаещите да обвържат ума и телата си със задачата.
Робърт Кенеди
Тялото е чудесна машина... химическа лаборатория, електроцентрала. Всяко движение, волно или неволно, пълно с тайни и чудеса.
Теодор Херцел
Да поддържаш тялото си здраво е израз на благодарност към целия космос - дърветата, облаците, всичко.
Тик Нят Хан
Ако погледнете дълбоко в дланта си, ще видите вашите родители и всички поколения на вашите предци. Всички те са живи в този момент. Всеки присъства в тялото ви. Вие сте продължението на всеки от тези хора.
Тик Нят Хан
Дишането е мостът, който свързва живота със съзнанието, който обединява вашето тяло с вашите мисли. Всеки път, когато умът ви се разпръсне, използвайте дъха си като средство да овладеете ума си отново.
Тик Нят Хан
Най-красивата част от тялото ми, определено е моят мозък.
Брайън Молко
Любовта е единство на душите, ума и тялото. Обърнете внимание на подредбата...
Брижит Бардо
На душата е нужно повече пространство, отколкото на тялото.
Аксел Мунте
Ако само човешкото тяло можеше да се справи с травми, както биотехнологичните запаси.
Алекс Беренсън
Тайнствата на любовта в душите наистина растат, но въпреки това тялото е нейната книга.
Джон Дън
Както сеете в подсъзнанието си, така ще пожънете в тялото и околната среда.
Джоузеф Мърфи
Тъй като тялото и духа са надарени с противоположни свойства, е колкото по-силно е първото, толкова по-слабо е второто.
Жан Боден
Няма научно обяснение за факта, че докато тялото ми лежеше в кома, умът ми - моето съзнателно, вътрешно аз - беше жив и здрав.
Ибън Алегзандър
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
43
Следваща