Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тяло" - страница 29
Трудно е да се разкрие престъпление без тяло.
Шари Лапена
Знам, че героят съществува само отвън. Знам, че вътре в тялото има просто температура.
Шийла Хети
В края на краищата, когато дъщеря отива при човек, на когото се отдава с тяло и душа, бащата, някъде в дълбините на душата си, има желание да се противопостави на това.
Шимада Соджи
Докато живеех там, душата и тялото ми сякаш живееха на различни места, в резултат на което се загубих. И сега тя беше пленена от миналото си, неспособна да продължи напред.
Шоко Тендо
Твърденията, че някаква форма на съзнание продължава, след като телата ни умират и се разпадат в съставящите ги атоми, се сблъскват с едно огромно, непреодолимо препятствие: законите на физиката, лежащи в основата на ежедневието, са напълно разбрани и в тези закони няма начин да се позволи информацията, съхранявана в мозъците да продължи, след като умрем.
Шон Карол
Нейното занимание беше да бъде в младо тяло и дух...
Ъптън Синклер
Бог е мъртъв - просто е нужно някакво време, че да се избавим от тялото.
Ювал Ноа Харари
Слабите хора унищожават тялото на своя враг, силните унищожават образът му който носят в себе си. Унищожащите тялото са убийците, а унищожаващите образа на своя враг в себе си са мъдреците.
Аугусто Кури
Тъмният креп от кожа на нощта обгърна течното тяло на океана.
Юрий Ковал
Тялото е самолечебен организъм, така че всъщност става въпрос за изчистване на нещата, за да може тялото да се самолекува.
Барбара Ан Бренън
Вие сте реагиращ на плацебо. Тялото ви играе трикове с ума ви. Не може да ви се вярва.
Бен Голдейкър
Нямаме всички отговори... с напредването на възрастта телата ни се нуждаят от ремонт.
Бени Хин
Няма да има болест за Божия светец. ... Ако тялото ви принадлежи на Бог, то не принадлежи и не може да принадлежи към болест.
Бени Хин
Дори когато мълчите, дори когато блокирате целия шум, тялото ви все още е какафония на живота.
Бет Ревис
Истинската сила се ражда в главата. Тя те кара да вървиш, даже когато тялото иска да падне.
Беър Грилс
Тези мъже се бяха отказали от части от тялото си, части от ума си, за да убият враг, когото не можеха да видят, за да спасят приятели, които не можеха да забравят, да вземат парче земя, което не можеха да притежават.
Били Лец
Това, че имаме йод в щитовидната жлеза, доказва, че телата ни са създадени от материал на свръхнова.
Боб Бърман
Аз съм духовен човек, който живее в човешко тяло, а не човешко тяло с дух.
Боб Проктър
Голотата й е нейната броня. Заслепи глупавите глупаци. Не можеха да видят нищо друго, докато гледаха тялото й.
Брент Уийкс
Ако не можехте да познаете човека, чието тяло беше първият ви дом, тогава кого бихте могли да познаете?
Брит Бенет
Цялата ни болка и радостта ни се проявяват в тялото по един или друг начин.
Брони Уеър
Моментът, в който промените възприятието си, е моментът, в който ще пренапишете химията на тялото си.
Брус Липтън
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
43
Следваща