Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тяло" - страница 28
Трябва да объркате тялото си, за да отслабнете.
Хейли Помрой
Вашето лице и глава дават повече информация за вас, отколкото всяка друга част на тялото.
Хелън Фишер
Звездите, свързани със слънчевата система, като планетите и астероидите (и трябва да се помни, че терминът звезда в библейската употреба се отнася за всяко небесно тяло, различно от слънцето и луната), е особено вероятно да бъдат включени във възгледа на голямата концентрация на ангели, както лоши, така и зли, около планетата Земя.
Хенри Морис
Спомените са проклятие за телата и за душите.
Херман Банг
В човешкото тяло се предполага, че е 70 процента вода. Смятам себе си за 70 процента филм.
Хидео Коджима
Хубаво е да носите костюм от време на време. Може да ограничава някои движения на тялото, но ме кара да се чувствам сякаш съм част от обществото. Изпитвам чувство за сигурност, защото съм съобразил стандартите на останалия свят.
Хидео Коджима
Всички тези заблуди на предсказанието имат своя корен и основа от астрологията. Защото, независимо дали се проверяват очертанията на тялото, лицето или ръката, дали се вижда сън или видение, дали се прави справка с маркиране на вътрешностите или лудо вдъхновение, първо трябва да има небесна фигура, издигната с помощта на цели индикации, заедно с предположенията на Знаците и Сходствата, те се стремят да открият истината за желаното.
Хайнрих Корнелий Агрипа фон Нетесхайм
В трите минути, необходими за изпълнение на песента, аз съм уловен в един вълшебен свят на хармония и радост, истинска екстатична радост, където болезненият копнеж да бъда някъде другаде, извън този град, извън тази страна, извън това тяло и вън от този живот, се държи на разстояние.
Христос Циолкас
Не схващам живота си повече от верига от последователни смъртни случаи. Вмъквам зад себе си телата на всичките си илюзии, на всичките си изгубени призвания.
Хулио Рамон Рибейро
Старостта не е период от живота. Това е състояние на тялото. Не времето състарява тялото, а злоупотребата.
Хърбърт Шелтън
Има само няколко пречистватели на кръвта и всички те са в тялото. Познаваме ги като черен дроб, бъбреци, бели дробове, дебело черво и няколко жлези.
Хърбърт Шелтън
По време на гладуване тялото разрушава своите дефектни части и след това изгражда наново, когато храненето се възобнови.
Хърбърт Шелтън
Голямата грешка на лекарите е, че приписват възстановяването на действието на техните отрови, като същевременно са оставили извън сметка лечебните сили на самото тяло.
Хърбърт Шелтън
На път съм да умра. 11 септември е и всяка клетка в тялото ми е наясно с предстоящата ми смърт. Сигурността в това. Неизбежността. Нито след години, нито седмици, нито дни. Моменти.
Хю Хауи
Забелязали ли сте някога колко е хубаво да ходите боси по пясък, трева или пръст? Не е просто облекчението от свалянето на твърди обувки или свалянето на високи токчета. Когато докоснете земята с босите си крака, тялото ви получава доза мощни лечебни електрони.
Цин Ли
Непрекъснато бутам тялото си, за да отговоря на това, което моят ум иска да направя.
Чарли Еберсол
Душите на хората правят телата си, точно както охлювът прави черупката си.
Чарлс Кингсли
Ще получите тяло. Може да го обичате или мразите, но то ще бъде ваше през целия ви живот на Земята.
Чери Картър-Скот
Дразненето е предупреждение, че е време да направим корекции в живота си. Това е защитна реакция на тялото, ума и духа.
Чин-Нин Чу
Колко прекрасно ще бъде, когато всички същества се изпитат едно друго като крайници в едно тяло на живота.
Шантидева
В името на всички същества направих това тяло лишено от удоволствие. Нека непрекъснато да го бият, хулят и покриват с мръсотия. Нека си играят с тялото ми. Нека му се смеят и осмиват. Какво значение има за мен? Дадох им тялото си.
Шантидева
Нека притежанията ми изчезнат; нека честта ми, тялото ми, средствата за препитание и всичко останало отмине. Но нека моят добродетелен ум никога не се губи.
Шантидева
Предишна
1
...
27
28
(Текуща)
29
...
43
Следваща