Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тяло" - страница 16
Нейното тяло беше симфония от първобитна красота.
Мики Спилейн
Но този който не мисли за тялото си още по-вероятно става негова жертва.
Милан Кундера
Може би, Времето е сила, която движи тялото, а Вечността е гориво на душата?
Милорад Павич
Аз съм вегетарианка. И аз считам това за полезно за здравето, тялото и обкръжаващата среда.
Памела Андерсън
Олимпизмът е доктрина за братството между тялото и душата.
Пиер дьо Кубертен
В наше време жените говорят с тялото, и мнозина слушат очите си.
Ракел Уелч
Тялото ми е странно. Събуждам се, когато изгрява слънцето и ми е трудно да заспя. Мислите просто ме превземат.
Риана
Волски отново имаше чувството, че връзката помежду им е безразлична към смъртта на телата.
Андрей Макин
Пробийте веригите, които държат ума ви, и ще разкъсате веригите, които държат тялото ви...
Ричард Бах
Достоен за щастие е само този човек, който е готов по всяко време да рискува своето тяло, своето благополучие, своя живот за велико дело.
Теодор Рузвелт
Христос няма тяло сега, освен моето. Той се моли в мен, работи в мен, гледа през очите ми, говори чрез думите ми, работи през ръцете ми, ходи с краката си и обича със сърцето ми.
Тереза Авилска
Стремете се да затворите очите на тялото и да отворите тези на душата и да погледнете в собственото си сърце.
Тереза Авилска
Христос няма тяло сега на земята, освен вашето.
Тереза Авилска
Душа без тяло е нещо толкова нечовешко и ужасно, както и тяло без душа. Впрочем първото е рядко изключение, а второто е правило.
Томас Ман
Напълно съм убеден, че най-важната част от човешкото същество не е неговото физическо тяло, а неговата нефизическа същност, която някои хора наричат душа, а други личност... Нефизическата част не може да умре и не може да се разпадне, защото не е физическа.
Харолд Кушнер
Технологичната рационалност разкрива своя политически характер, тъй като се превръща в голямо средство за по-добро господство, създавайки истинска тоталитарна вселена, в която обществото и природата, умът и тялото се поддържат в състояние на постоянна мобилизация за защита на тази вселена.
Херберт Маркузе
Чувствам се много щастлива заради това, че аз имам такова тяло, което обичам!
Шарлиз Терон
Сексът е толкова повече в ума, отколкото в тялото.
Шарън Стоун
Няма по-лошо проклятие от това да усетиш, че душата е спряла да расте, докато тялото копае в земята...
Аугуст Стриндберг
Страстта започва там, където телата ви се обединяват и завършва там, където душите ви танцуват. Когато вашите духове могат да се обединят едновременно, когато телата ви станат едно цяло, тогава всички вие ще правите любов. Между вас няма да остане нищо, което да не е любов. Това е свещено причастие. Това е екстаз.
Барбара де Анджелис
Ако се огледате около себе си във физическата вселена, ще видите, че природата е растеж. Всичко, от клетките в тялото ви до планетите, обикалящи около слънцето, непрекъснато расте, постоянно се променя, непрекъснато се развива. Нищо не остава неподвижно. Нищо не остава същото. Така че помислете - защо животът ви ще бъде изключение? Защо бихте единственото нещо, което съществува във цялото творение, чиято цел не е да расте?
Барбара де Анджелис
Освен това казвам, че това голямо законодателно тяло да пренебрегне Конституцията и основните концепции на нашата правителствена система означава да действа по начин, който в крайна сметка може да унищожи свободата на всички американски граждани, включително свободите на самите хора, чиито чувства и свободи са основният предмет на това законодателство.
Бари Голдуотър
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
43
Следваща