Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тяло" - страница 13
Вашето тяло ви обича, но ако не обичате живота си, то ще приключи далеч по-рано, мислейки, че ви прави услуга.
Бърни С. Сийгъл
Ако говорите с тялото си, то ще слуша.
Бърни С. Сийгъл
Уверена съм, че красотата съществува в очите на другите, главното е да чувстваш себе си в това тяло, в което си.
Ванеса Паради
Бог направи човешкото тяло като машина с вградено остаряване.
Викас Сваруп
Зимата обича душата, а лятото тялото.
Виктор Ерофеев
Ако имате тяло, вие сте танцьор.
Габриела Рот
Вашето тяло е основната метафора на вашия живот, израз на вашето съществуване... Толкова много от нас не са в телата си, наистина са у дома си и са живи там. Нито сме в контакт с основните ритми, които съставляват нашия телесен живот. Живеем извън себе си - в главите си, в спомените си, в копнежите си - отсъстващи хазяи на собственото ни имение. Пътят ми към живота беше екстатичен танц. Влязох отново в тялото си, като се научих да движа себе си, да танцувам собствения си танц отвътре навън, а не отвън навътре.
Габриела Рот
Вегетарианството запазва живота, здравето, мира, екологията, създава по-справедливо разпределение на ресурсите, помага за изхранването на гладните, насърчава ненасилието за животните и човешките членове на планетата и е мощна помощ за духовната трансформация на тялото, емоции, ум и дух.
Гейбриел Казънс
Ние се развиваме съвместно с нашата технология от сто хиляди години. Човешките същества и технологията, която правим, винаги бяха неразделни. Най-накрая навлизаме в този момент, когато тя влиза в тялото ни за първи път в историята.
Даниел Х. Уилсън
Човешкото сърце не беше проектирано да бие извън човешкото тяло и въпреки това всяко дете представляваше точно това - сърце на родител оголено, биещо завинаги извън гърдите.
Дебра Гинсбърг
Твоята кожа не е хартия - не го режи. Твоето лице не е маска - не го крий. Твоето тяло не е книга - не го осъждай. Твоят живот не е филм - не го завършвай.
Деми Ловато
Хората са будни около 16 часа на ден, така че да отделяте 30 минути за поддържане на теглото си, за да поддържате тялото си здраво, не е много време.
Денис Остин
В допълнение към укрепването на корема, пилатес също помага за укрепване и разтягане на цялото тяло от главата до петите, като ви помага да стоите по-високо.
Денис Остин
Дори когато нямаше повече възможности за тялото, сърдечните желания намират изход и както при всяка топлина, любовта се издига. Освен това волята за летене била в природата на душата, така че домът й трябвало да бъде горе.
Дж. Р. Уорд
Енергийното изцеление се основава на предположението, че заболяването е резултат от нарушения в енергиите на тялото и енергийните полета и може да бъде решено чрез намеси в тези енергии и енергийни полета.
Джед Даймънд
Духовността не може да бъде отделена от това как се отнасяме към телата си, изграждаме начина си на живот и поддържаме енергията си на по-високи нива.
Джеймс Редфийлд
Обстоятелствата, включително тялото ми и родителите ми, които мога да прокълна, са по избор на душата ми и аз не разбирам това, защото съм забравил.
Джеймс Хилман
Пусни борбата. Дишайте тихо и го оставете. Оставете тялото си да се отпусне и сърцето ви да омекне. Отворете се за всичко, което изпитвате, без да се борите.
Джак Корнфийлд
Веднъж изпитах пътешествие извън тялото. Бях извън себе си.
Джими Кар
Убий тялото и главата ще умре.
Джо Фрейзър
Що се отнася до моето спасение, всичко, от което се нуждая, е Исус; след моето спасение всичко е Исус плюс църквата... Когато хората проповядват, че всичко, от което се нуждаете, е Исус, те отрязват вас и мен от един от най-големите източници на изцеление, който е Христовото тяло. Не вървете сами - няма да успеете.
Джош Макдауел
Животът без свобода е като тяло без дух.
Джубран Халил Джубран
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
43
Следваща