Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 9
...ако наистина ви е грижа за някого, не трябва да се притеснявате как този човек може да ви възприеме. Приятелите или членовете на семейството може да се чувстват обезпокоени, че няма да вземате наркотици, да пиете алкохол или дори да ядете месо с тях и че няма да им позволите да правят тези неща във вашия дом. Не забравяйте обаче, че да се грижите за другите хора означава, че не искате да ги видите да си причиняват вреда. Ако човек не иска повече да общува с вас, тогава нямате нужда от такъв вид общуване.
Бхакти Тиртха Свами
Бог иска да знаем, че животът е поредица от началото, а не от края. Точно както дипломирането не е прекратяване, а започване. Създаването е непрекъснат процес и когато създадем съвършен свят, в който любовта и състраданието се споделят от всички, страданието ще престане.
Бърни С. Сийгъл
Никое дете не иска да се провали. Всеки иска да успее.
Ал Грийн
Възможно ли е човек да обича, без да иска обратно любов? Има ли нещо толкова чисто? Или любовта по своята природа е реципрочност, като океани и облаци, изпаряване на морска вода и попълване от дъжд?
Алан Лайтман
Всеки иска да бъде по-добър от заобикалящия го свят и смята себе си за по-добър от него. Този, който е наистина по-добър, само изразява този свят по-добре от другите.
Георг Хегел
Който иска да узнае мен като художник, трябва внимателно да изучава картите ми и да се опитва да познае по тях, какъв съм и какво съм искал.
Густав Климт
От Съединените американски щати се чуха гласове, от които стана ясно, че Америка иска мирна и обединена Европа като основа за взаимно сътрудничество.
Густав Щреземан
Слепият вижда това, което иска да види.
Дан Браун
Всеки, който иска да разбере човешката природа, взаимодействието между мозъка и културата, между еволюцията и обществото, трябва да разгледа отблизо ролята, която музиката е играла в живота на хората.
Даниел Левитин
В Северна Ирландия има две традиции. Има две основни религиозни деноминации. Но има само една истинска морална деноминация. И иска мир.
Дейвид Тримбъл
Всичко, което искате, е там и чака да попитате. Всичко, което искате, също ви иска. Но трябва да вземете мерки, за да го получите.
Джак Канфийлд
Бих направил запис на Уайт Страйпс точно сега. Бих бил в Белите ивици до края на живота си. Тази група е най-предизвикателното, важно, изпълняващо нещо, което някога ми се е случвало. Иска ми се да беше все още тук. Това е нещо, което наистина много ми липсва.
Джак Уайт
Тя трябва да намери лодка и да плава в нея. Няма гаранция за брега. Само убеждение, че това, което тя иска, може да съществува, ако се осмели да го намери.
Джанет Уинтерсън
Мъж, дори и да иска, не би могъл да вземе властта от жена, защото тя управлява света със силата на деспот, въпреки че тази сила е любов.
Джереми Бентъм
Ти мислиш, че познаваш някого. Но в голямата си част ти просто знаеш това, което ти се иска да знаеш.
Джо Хил
Иска ми се само да пия повече шампанско.
Джон Мейнард Кейнс
Новините не са там, за да ви кажат какво се е случило. Те са там, за да ви каже какво иска да чуете или какво мислят, че искате да чуете.
Джос Уедън
Пропагандата няма полза за политика, освен ако той има какво да каже, което обществото, съзнателно или несъзнателно, иска да чуе.
Едуард Бернайс
Ако двама души се обичат, тогава какъв е проблемът? Всеки трябва да има шанс да стане нещастен, ако иска. Това е новата ми толерантност!
Еминем
Разбира се, вярвам, че въображаемата архитектура може да промени живота на хората, но ми се иска да е възможно част от усилията, които влагаме в амбициозни музеи и галерии, да бъдат насочени към основните архитектурни градивни елементи на обществото.
Заха Хадид
Човек може да прави това, което трябва да прави; и когато той каже, че не може, това е, защото не иска.
Йохан Готлиб Фихте
Всеки актьор иска да бъде всеки - да играе всички роли.
Кайл Чандлър
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
44
Следваща