Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 8
Само Америка ви кара да чувствате, че всички искат да бъдат като вас. Ето какъв е успехът: Всеки иска да бъде като теб.
Орнет Колман
Интернет е за хейтърите. Всеки иска да повали някой, но е страхотен.
Анди Коен
Ако искате да сте писател, пишете. Всеки иска да бъде публикуван. Трябва да играеш дългата си игра.
Пол Хардинг
Мисля, че всички можем да използваме малко повече търпение. Понякога ставам малко нетърпелив и ми се иска да не го направя. Наистина трябва да бъда по-търпелив.
Райън Рейнолдс
Но това, което много психолози са направили, вероятно защото са се справили добре на тест и всеки иска високо самочувствие, е да създадат тази малка кутия и след това да направят своите изследвания в нея.
Робърт Дж. Стърнбърг
Иска ми се хората да не са толкова настроени да бъдат себе си, когато това означава да бъдат копеле.
Робъртсън Дейвис
Никой не иска да загуби работата си или да отстъпи властта, която е придобил.
Романо Проди
Според мен това, което се иска в индустриалната организация, е пряк подход към проблема. Това ще се съсредоточи върху дейностите, които фирмите предприемат, и ще се стреми да открие характеристиките на групирането на дейности в рамките на фирмите. Кои дейности обикновено са свързани и кои не? Отговорът може да е различен за различните видове фирми.
Роналд Коуз
Като цяло, ако сте дъщеря в мексиканско семейство, никой не иска да ви каже нищо; казват ви здравословни лъжи за вашето семейство.
Сандра Сиснерос
Никой никога не получава това, което иска, когато става дума за любов.
Скот Търоу
Шампионската лига е състезанието, в което всеки иска да участва.
Стивън Джерард
Никой юноша не иска да бъде разбран, поради което се оплакват, че е бил неразбран през цялото време.
Стивън Фрай
Всеки иска да бъде воден. Освен мен. Искам да водя.
Тилман Фертита
Целият смисъл на Божието царство е, че Исус е дошъл да свидетелства за истинската истина, която е ненасилствена. Когато Бог иска да поеме управлението на света, той не изпраща танкове. Той изпраща бедните и кротките.
Н. Т. Райт
Кой дванайсет годишен нямаше да иска да играе зъл магьосник?
Том Фелтън
Проблемът с политическите допитвания е, че имате толкова голям натиск да направите това, което вашият клиент иска от вас, и да кажете това, което вашият клиент иска да кажете. Никога не съм изпитвал такъв натиск. Аз съм независим от политическите партии.
Франк Лунц
Ерген - мъж, който иска да има жена, но се радва, че няма.
Хенри Луис Менкен
Аплодирам смелостта на онзи, който приема всеки един от законите на една игра, която той не е измислил и не е питан дали иска да играе.
Хуан Карлос Онети
Бедността е от дявола и че Бог иска всички християни да просперират.
Бени Хин
Примирих се с повече унижение, отколкото ми се иска да си спомня.
Би Би Кинг
Иска ми се да не бяхме използвали всички клавиши на клавиатурата.
Бил Джой
Сърцето и душата на християнския живот се научават да чуват Божия глас и след това развиват смелост да правим това, което той иска от нас.
Бил Хайбълс
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
44
Следваща