Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 7
Иска ми се да можех да пиша така мистериозно като котка.
Едгар Алън По
Човек, който не може да създава, иска да разрушава.
Ерих Фром
Уча сърцето си да не иска, тъй като не може.
Алис Уокър
Иска ми се да напиша красива книга, която да разбие онези сърца, които скоро ще престанат да съществуват: книга на вярата и малките кокетни светове и на хората, които живеят според философиите на популярните песни.
Зелда Фицджералд
Всеки иска да бъде някой; никой не иска да расте.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Всеки иска да има приятел, но никой не иска да бъде приятел.
Алфонс Кар
Все пак тя обича усложненията. Иска й се да може да се обърне и да каже: Харесвам хора, които ме дисбалансират.
Колъм Маккан
Тя беше уморена от това, че всички искат да отидат в рая, никой не иска да умре. Единственото нещо, за което си струва да се скърби, каза тя, е, че понякога в този живот има повече красота, отколкото светът може да понесе.
Колъм Маккан
Жената винаги знае, какво иска от нея мъжа, но не винаги знае, какво иска от самата нея.
Константин Мелихан
Колкото повече човек дава на хората и по-малко иска за себе си, толкова е по-добър; колкото по-малко дава на другите и иска за себе си повече, толкова е по-лош.
Лев Толстой
Всеки иска да даде своя глас за свободата на човека. Във всеки от нас гори този огън.
Лех Валенса
Понякога, след разговор с човек, ми се иска да подам дружелюбно ръка на куче, да се усмихна на маймуна и да се поклоня на слон.
Максим Горки
Който иска да помогне, даже и с вързани ръце ще направи много добро.
Фьодор Достоевски
Когато спътниците му пожелаха да се върнат в страната си и го попитаха какво послание иска да отнесат у дома, той им нареди да кажат следното: че децата трябва да бъдат снабдени с имущество и ресурси от вид, който да може да плува с тях дори от корабокрушение.
Витрувий
Създайте около един поне тесен кръг, където нещата са подредени така, както се иска.
Ана Фройд
Направете си труда да спрете и да помислите за чувствата на другия човек, неговите гледни точки, неговите желания и нужди. Помислете повече за това какво иска другият и как трябва да се чувства.
Максуел Малц
Има благородни книги, но човек иска понякога дъха на животът.
Маргарет Фулър
...чудеса е разумно нещо да се иска.
Мариам Уилямсън
Но ако човек имаше всичко, което някога би могъл да иска или иска, за какво остава да мечтае?
Мери Балоу
Понякога ми се иска да имам лесен отговор защо съм депресиран.
Нед Визини
Витгенщайн веднъж е написал, че когато окото види нещо красиво, ръката иска да го нарисува. Иска ми се да можех да те нарисувам.
Никол Краус
Кой не иска да направи спектакъл от самотата си?
Никол Краус
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
44
Следваща