Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Иск" - страница 5
Който иска да работи търси средства, който не иска - причини.
Сергей Корольов
Така че във време, в което медиите дават на обществото всичко, което иска и желае, може би изкуството трябва да възприеме много по-агресивно отношение към обществото. Самият аз съм много склонен да заема тази позиция.
Том Мейн
Мисля, че трябва да внимавате за някой от гимназията, който казва, че иска да стане икономист.
Томас Джей Сарджънт
Доброто правителство, не това, което иска да направи хората щастливи, а това, което знае, как да ги направи.
Томас Маколей
Животът е компромис с това, което иска да направи твоето его, какво преживяване ти казва да правиш и какво ти позволяват нервите ти.
Уолтър Бейджхот
Значимостта на човек не се определя от това, колкото е достигнал, а по-скоро. от това което иска да постигне.
Джубран Халил Джубран
Парите не са цел, и даже не са средство за достигане, а само съпътстващ атрибут. Целта се явява това, което човек иска от живота.
Вадим Зеланд
Когато Бог иска да отвори пред теб нова врата, той затваря предишната.
Виктория Токарева
Всеки иска, да го информират честно, безпристрастно, правдиво и в пълно съответствие с неговите възгледи.
Гилбърт Кийт Честъртън
Който иска приятели, е достоен за това, че да ги намери; у когото няма приятели, той никога не ги е искал.
Готхолд Ефраим Лесинг
Всеки човек, който иска да управлява света, по определение е грешен човек да го прави.
Грег Айлс
Никой не иска да прекара вечността сам.
Грег Еган
В съзнанието на човека има обикновено две дилеми: как да се пази човек, който иска да напусне, и как да се отърве от някой, който не иска да напусне?
Дани Де Вито
Просто ми се иска светът да е два пъти по-голям и половината от него да е все още неизследвана.
Дейвид Атънбъро
Признак на незрялост при човек - това, че иска благородно да умре за правото дело, а признак на зрелостта е това, че иска смирено да живее заради правото дело.
Джеръм Дейвид Селинджър
Стихотворението е тъжно, защото иска да бъде твое и не може да бъде.
Джон Ашбъри
След 45 години брак, когато имам спор със съпругата си, ако не сме съгласни, правим каквото иска. Но, когато се съгласим, правим каквото искам!
Жак Пепен
Невъзможно е да намериш този, който не иска да да бъде намерен.
Исабел Алиенде
Ако педагога иска да възпитава човек във всички отношения, той е длъжен преди всичко да го познае във всички отношения.
Константин Ушински
Не съм сигурна, че публиката знае какво иска.
Лорета Юнг
Децата показват чрез своите игриви усмивки божественото във всеки. Тази простичка добрина сияе право от сърцата им и просто иска да бъде изживяна.
Майкъл Джексън
Онова, което иска да дари светлина, трябва да изтърпи горенето.
Виктор Франкъл
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
44
Следваща